Gemeni

Norocul te însoțește în plan amoros, așa că sunt șanse să iei decizia de a te căsători sau să progresezi neașteptat în organizarea marelui eveniment. Momentul de Lună Nouă favorizează înnoirile, ceea ce sugerează că relația ta amoroasă, oficializată sau nu, ar putea intra într-o altă etapă, mai veselă, mai relaxată, mai orientată spre plăceri decât spre obligații și responsabilități. În plus, este o perioadă deosebit de favorabilă începerii unei relații amoroase, mai ales dacă ai stat pe tușă mult timp, potrivit horoscop decembrie 2019.

Începând din 19 noiembrie 2019 Marte dinamizează sectorul profesional. Gemenii care lucrează în străinătate sau care doresc să plece pe alte meleaguri pentru un câștig mai bun, cei care activează în domeniul universitar, sau cei care au profesii legate de religie ori justiție, vor fi mai eficienți.

Citeste si: VIDEO| Viorica Dăncilă i-a cerut preşedintelui o confruntare televizată- Șeful statului a refuzat categoric

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Berbec

Berbecii celibatari, deși înfierbântați de pasiuni vulcanice și atracții bruște, nu se mulțumesc doar cu aventuri de-o noapte, ci sunt în căutarea unor persoane alături de care să se bucure de o relație pe termen lung.

Din anumite puncte de vedere, se poate spune că multor Berbeci le vine mintea la cap, iar judecata fără grabă le aduce mai multe beneficicii pe termen lung. Chiar și modul în care se autoevaluează este mai sănătos și mai realist.
Este important să nu te lași purtat de agresivitate și să cauți metode de relaxare. În caz contrar, stresul crescut îți poate crește aciditatea gastrică.

Citeste si: Epidemie mortală în România! Ministerul Sănătății este în alertă

Citeste si: O femeie din Vaslui și-a lovit soțul cu o cană, iar acesta a rămas inconștient. Femeia a crezut că a murit, iar ce a urmat este halucinant

Capricorn

Ai șanse mari să găsești în tine puterea emoțională de a acționa decisiv într-o chestiune dificilă.

Familia îți este aproape și ești motivat de nevoia de a te simți în siguranță ori de dorința de a cumpăra o locuință.
Prietenii te-ar putea credita dacă ai nevoie de bani, dar poți beneficia și de un ajutor neprevăzut, de un venit surpriză, de unde te-ai aștepta mai puțin.

Ultimele zile ale lunii pot aduce un noroc neașteptat în plan profesional.
Este posibil ca o colaborare cu un prieten să se ducă de râpă în ultima săptămână a lunii, dar acest lucru te poate conduce spre ceva nou și mult mai bun. Nu pierde ocazia!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si