Horoscop dragoste Berbec

În această săptămâna este posibil un start nou proaspăt pentru ţine şi partener, graţie Lunii noi din sectorul relaţiilor tale. Se pare că şi cum ai fi pregătit să îţi asumi un alt nivel de responsabilitate în viaţă comună, dar vine şi cu ceva stres. Fie că este despre a face un copil, a avea o afacere comună sau cumpăratul unei case, evenimentele fericite vin şi ele cu un stres la pachet.

Aminteşte-ţi să va bazaţi unul pe altul cu adevărat pe măsură ce va îmbarcaţi şi porniţi la această nouă etapă de călătorie împreună. Sunteţi o echipa!

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Horoscop dragoste Taur

Tu şi partenerul drag veţi vorbi mult mai mult în această săptămâna despre ce contează cu adevărat. Niciunul dintre voi nu se va ruşina să aibă conversaţii despre subiecte care va sunt că un cârlig pentru vulnerabilităţile voastre, iar asta este un lucru bun. Ceva care ţi-a bântuit siguranţă relaţiei sau fericirea în trecut, se pare că revine, dar este doar cu rol de a revedea şi a elibera ce e de eliberat.

Poate că nu va fi uşor dar vestea bună este că sunteţi împreună dispuşi să discutaţi toate detaliile acestui vechi stres până la rezolvare.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si