Close sidebar
Close sidebar

Horoscop DRAGOSTE săptămânal 8-14 octombrie 2018. Tensiuni sexuale, foşti parteneri reveniţi. Luna nouă în Balanţă şi nu numai!

Horoscop dragoste. Iată horoscopul dragoste pentru săptămâna 8-14 octombrie 2018. Venus este deja retrograd de săptămâna trecută şi am început deja perioada de reajustari în relaţiile de orice fel pe care acest tranzit intens şi benefic ni le aduce.

L. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop dragoste Berbec

În această săptămâna este posibil un start nou proaspăt pentru ţine şi partener, graţie Lunii noi din sectorul relaţiilor tale. Se pare că şi cum ai fi pregătit să îţi asumi un alt nivel de responsabilitate în viaţă comună, dar vine şi cu ceva stres. Fie că este despre a face un copil, a avea o afacere comună sau cumpăratul unei case, evenimentele fericite vin şi ele cu un stres la pachet. Aminteşte-ţi să va bazaţi unul pe altul cu adevărat pe măsură ce va îmbarcaţi şi porniţi la această nouă etapă de călătorie împreună. Sunteţi o echipa!

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Horoscop dragoste Taur

Tu şi partenerul drag veţi vorbi mult mai mult în această săptămâna despre ce contează cu adevărat. Niciunul dintre voi nu se va ruşina să aibă conversaţii despre subiecte care va sunt că un cârlig pentru vulnerabilităţile voastre, iar asta este un lucru bun. Ceva care ţi-a bântuit siguranţă relaţiei sau fericirea în trecut, se pare că revine, dar este doar cu rol de a revedea şi a elibera ce e de eliberat.

Poate că nu va fi uşor dar vestea bună este că sunteţi împreună dispuşi să discutaţi toate detaliile acestui vechi stres până la rezolvare.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI