Close sidebar
Close sidebar

Horoscop. Femeia din zodiac care îi face pe bărbați să uite de toate fostele

Horoscop. Nu mai este nici o noutate că femeia Taur este încăpățânată pe toate planurile. Că trebuie să ia decizii, să obțină ceva sau să îl facă pe un bărbat să se îndrăgostească de ea, femeia din zodia Taurului luptă cu toate armele.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop. Dacă și ei i-a picat cu tronc un bărbat, cu atât mai dur o să fie războiul. Ce e al ei e doar al ei și nu acceptă compromisuri. Bărbații vor aprecia această determinare la femeia Taur, însă cei care fac greșeala să amintească de fosta lor iubită, au toate șansele să stârnească nervii ei.

Citeste si: Trei zodii care se întorc la fosta iubire, în 2019. Trecutul nu le dă pace

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Horoscop. Totuși, enervarea Taurului nu se manifestă așa cum te aștepți. Ea va încerca să scoată din mânecă cele mai bune calități ale sale pentru ca bărbatul să o uite pe loc pe fosta lui iubită. Va fi senzuală, îl va seduce cu cine fastuoase și cu lenjerie intimă sexi, va fi acea cadână, acea zeiță care vrăjește orice muritor. După doar câteva zile petrecute în compania ei, partenerul ei nici nu își va mai aminti cum o chema pe fosta lui iubire, scrie divahair.ro.

Citeste si: Horoscop macabru: Cum vei muri în funcţie de zodie

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI