BERBEC- Horoscopul saptamanii 30 iulie-5 august 2018 pentru zodia Berbec este dominat de aspectul tensionat format, in dimineaţa zilei de joi, de planetele Marte si Uranus. Acest aspect poate aduce schimbari neasteptate si provocari in plan financiar sau in relaţia cu prietenii.
 
S-ar putea ca Berbecii care au de recuperat o datorie sa nu primeasca raspunsul dorit sau cei care se bazau pe ajutorul financiar al unui prieten sa nu primeasca, la timp, banii necesari, fiind nevoiţi sa renunţe la o afacere sau la un proiect.
 
De altfel, Berbecii incep saptamana cu mai mult chef de somn si cu gandul la vacanţa decat cu chef de munca, ambiţie sau dorinţa de a impresiona pe cineva.
Nici macar oferta de colaborare pe care o pot primi de la un fost coleg sau de la un prieten nu ii impresioneaza, chiar daca aspectele financiare ale acesteia sunt destul de tentante.
 
Abia dupa ce, miercuri, 1 august, Luna va intra in zodia lor, Berbecii se vor gandi mai serios la cariera, la oferte, la afaceri,  la proiecte.
 
Riscul este ca, din cauza ”careului” format, joi, 2 august, de Marte si Uranus, deciziile sa nu fie foarte bine ”gandite”.
De exemplu, unii Berbeci isi vor da demisia, suparaţi pe sefi sau revoltaţi din cauza unei anumite situaţii de la serviciu.
si vor face asta, desi nu au, inca, un alt job sigur sau nu a decat o promisiune sau o oferta, dar nu si un contract semnat.
 
Vineri, 3 august, armonia dintre Luna si Mercur se va regasi si in relaţia de cuplu iar, pentru cei singuri, poate aduce vesti de la o fosta iubire.
Vineri seara, Luna va intra in ”casa Banilor” din astrograma Berbecilor, unde va acţiona impreuna cu Uranus, planeta Surprizelor.
 
Astfel, sfarsitul saptamanii poate veni cu surprize in plan financiar, dar si cu tensiuni in cuplu, daca nativii vor exagera cu cheltuielile.
 
Citeste continuarea pe kfetele.ro 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si