Horoscop saptamanal BANI. Saptamana incepe cu proaspata iesire din retrograd a lui Pluto. In 5 luni de miscare retrograda, Pluto a eliminat brutal si fara menajamente tot ce nu era pentru binele nostru in viata noastra. Relatii, situatii, proprietati, conceptii… Am ramas acum la 1 octombrie cu ce avem nevoie, cu ce ne este menit sa avem in continuare, pentru ca tot Pluto a si plantat semintele pentru ce e menit sa ramana.

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Nu trebuie neaparat sa fii rabdator ca sa ai bani. Sunt momente in care trebuie sa fii insistent si sa urmaresti pas cu pas activitatea (fie ca este afacere pe cont propriu, fie ca esti angajat undeva). Nu asteptata ca sa vezi rezultatul final! Implica-te!

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Banii sunt un fel de asigurare pentru securitatea ta financiara. Muncesti din greu pentru a-i obtine, dar iti aduc si sentimentul de liniste de care ai nevoie. Daca vrei sa impresionezi niste oameni care ti-ar putea schimba viitorul si sa faci un pas inainte, incearca un proiect special. Vei fi uimit de rezultate!

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si