Close sidebar
Close sidebar

Horoscop saptamanal BANI 1-7 octombrie 2018. Pluto iti “umbla” la portofel

L.F.,


DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop saptamanal BANI. Saptamana incepe cu proaspata iesire din retrograd a lui Pluto. In 5 luni de miscare retrograda, Pluto a eliminat brutal si fara menajamente tot ce nu era pentru binele nostru in viata noastra. Relatii, situatii, proprietati, conceptii… Am ramas acum la 1 octombrie cu ce avem nevoie, cu ce ne este menit sa avem in continuare, pentru ca tot Pluto a si plantat semintele pentru ce e menit sa ramana.

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Nu trebuie neaparat sa fii rabdator ca sa ai bani. Sunt momente in care trebuie sa fii insistent si sa urmaresti pas cu pas activitatea (fie ca este afacere pe cont propriu, fie ca esti angajat undeva). Nu asteptata ca sa vezi rezultatul final! Implica-te!

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Banii sunt un fel de asigurare pentru securitatea ta financiara. Muncesti din greu pentru a-i obtine, dar iti aduc si sentimentul de liniste de care ai nevoie. Daca vrei sa impresionezi niste oameni care ti-ar putea schimba viitorul si sa faci un pas inainte, incearca un proiect special.

Vei fi uimit de rezultate!

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI