Close sidebar
Close sidebar

Horoscopul destinului: cum iti influenteaza soarta luna in care te-ai nascut?

Horoscopul destinului spune ca luna nasterii iti poate influenta foarte mult maniera in care iti traiesti viata.

George Stanciu,


DISTRIBUIE
acest articol

Daca esti de parere ca astrologia iti poate da raspunsuri despre felul in care decurge viata oamenilor, atunci horoscopul destinului poate oferi detalii in acest sens.

Cum iti influenteaza soarta luna in care te-ai nascut: luna Ianuarie

Persoanele nascute in luna Ianuarie sunt ambitioase de fel si asimilieaza informatiile foarte usor. Horoscopul destinului spune ca daca esti nascut in prima luna din an esti o persoana creativa care poate gasi solutie la orice problema, chiar si la problemele amoroase.

 

Cum iti influenteaza soarta luna in care te-ai nascut: luna Februarie

Cei nascuti in luna Februarie sunt firi schimbatoare care iubesc distractia si libertatea. Soarta persoanelor nascute in Februarie este fluctuanta si horoscopul destinului spune ca ei isi doresc sa urce pe scara sociala cu orice pret

Cum iti influenteaza soarta luna in care te-ai nascut: luna Martie

Persoanele care s-au nascut in Martie sunt foarte timide si de multe ori secretoase si din aceasta cauza reusesc cu greu sa isi faca prieteni adevarati. Horoscopul destinului spune ca oamenii nascuti in luna Martie se enerveaza foarte greu si au incredere in persoanele din jur.

 

Cum iti influenteaza soarta luna in care te-ai nascut: luna Aprilie

Daca esti nascut in Aprilie, horoscopul destinului spune ca iei decizii sub influenta starii de moment.

Cum iti influenteaza soarta luna in care te-ai nascut: luna Mai

Destinul celor nascuti in Mai este plin de greutati, in primul rand din cauza incapatanarii si a nervozitatii excesive de care dau dovada de multe ori. Horoscopul destinului spune ca persoanele nascute in Mai sunt solitare si nu apreciaza sa fie inconjurate de oameni.

Cum iti influenteaza soarta luna in care te-ai nascut: luna Iunie

Cei nascuti in luna Iunie sunt persoane foarte blande, unii ar putea spune chiar naive. Horoscopul destinului spune ca tocmai din cauza firii lor ingenue, acestia au de suferit de multe ori.

Cum iti influenteaza soarta luna in care te-ai nascut: luna Iulie

Cei nascuti in luna Iulie sunt excentrici din punct de vedere vestimentar, dar isi pastreaza intotdeauna un stil personal. Horoscopul destinului ii descrie ca fiind foarte amuzanti, dar e bine sa nu fie scosi din sarite pentru ca pot fi atroce atunci cand sunt calcati pe coada.


Cum iti influenteaza soarta luna in care te-ai nascut: luna August

Oamenii care s-au nascut in luna August isi doresc sa castige bani usor si nu ezita sa isi asume riscuri. Horoscopul destinului spune ca persoanele nascute in August pot deveni agresive atunci cand ceva nu le convine.

 

Cum iti influenteaza soarta luna in care te-ai nascut: luna Septembrie

Extrem de critici cu ce se intampla in jurul lor, cei nascuti in Septembrie au o memorie buna si sunt foarte muncitori. Horoscopul destinului spune ca, de multe ori, obstacol in calea succesului lor poate fi propriul lor fel de a fi.

Cum iti influenteaza soarta luna in care te-ai nascut: luna Octombrie

Cei nascuti in Octombrie au un suflet curat si sunt foarte norocosi si de aceea isi ating toate obiective in viata.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

 

Cum iti influenteaza soarta luna in care te-ai nascut: luna Noiembrie

 

Daca te-ai nascut in luna Noiembrie ai o capacitate incredibila de a-i convinge pe cei din jur si horoscopul destinului spune ca ti s-ar potrivi meseria de actor.

 

Cum iti influenteaza soarta luna in care te-ai nascut: luna Decembrie

Cei nascuti in Decembrie sunt atrasi de stiintele oculte si de filozofie. Horoscopul destinului spune ca pentru persoanele nascute in luna decembrie misterul este totul in viata.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

 

Sursa: Wowbiz

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI