Berbec

Karma Berbecului are multe culori care denota agresivitate si impulsivitate. Este posibil ca acestea sa fie din cauza faptului ca nu isi exteriorizeaza sentimentele, preferand mai degraba sa ramana in lumea lui, insa avand certitudinea ca nimeni nu il raneste.

De cele mai multe ori Berbecul prefera sa poarte o masca in societate, fiindu-i teama de puterea pe care o pot avea cuvintele persoanelor din jurul sau.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Taur

Pentru Taur Karma acestuia se axeaza pe putere, Taurul fiind una dintre cele mai materialiste zodii. Viata profesionala este extrem de importanta pentru nativul din Taur deoarece acesta iubeste luxul, calatoriile, vacantele exotice si vrea sa aiba parte de tot ce este mai bun.

Bunul gust si dorinta de a se afirma sunt semnele caracteristice ale acestei zodii.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si