Horoscopul femeilor puternice pentru VARA 2019!

Berbec

O săptămână în care socializarea şi activităţile comune cu ceilalţi sunt prioritare. Întâlniri cu persoane oficiale, discuţii cu şefi sau cu reprezentanţi ai unor instituţii publice, toate se amestecă într-un carusel interesant, dar uneori dificil de urmărit şi înţeles. Este bine să fii prudent în vorbe şi gesturi, întrucât totul poate fi răstălmăcit. Pe de altă parte sunt momente bune pentru a te antrena în discuţii constructive cu prietenii şi cu persoanele din anturajul apropiat care îţi susţin proiectele personale şi pe cele profesionale.

Îngrijeşte-ţi sănătatea pe îndelete, mai ales segmentele picioarelor şi segmentele sistemului digestiv.

Taur

Ai multe de realizat în segmentul socio-profesional, astfel că în fiecare zi a săptămânii acesteia vei fi solicitat mult la locul de muncă. Imaginea ta în ochii celorlalţi se va schimba benefic şi de acum încolo mulţi vor veni în preajma ta să te susţină sau să te roage să-i ajuţi la rândul tău cu ceea ce au nevoie şi le poţi oferi. Totuşi evită să te laşi copleşit de vorbe dulci şi de gesturi aparente. A doua parte a săptămânii este favorabilă întâlnirilor şi dialogurilor cu prietenii şi susţinătorii sau protectorii din segmentul profesional. Unii te vor sfătui de bine, însă alţii vor depune eforturi să-ţi deturneze planurile şi relaţiile în care eşti implicat. Prudenţă!

Citeste si: Horoscop iunie 2019. Gemenii dau lovitura pe toate planurile, Leii au de suferit

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Gemeni

Eşti atras de temele filozofice ale vieţii în această săptămână. Dorinţa de elevare sufletească, de a-ţi bucura sufletul cu informaţii spirituale, cu discuţii cu persoane deosebite sau de a călători în locuri exotice este mare şi chiar uşor de îndeplinit.

Totul este să ai încredere în tine, în Univers şi în faptul că toate se materializează la timpul şi în felul potrivit. Învaţă, studiază, bucură-te de ceea ce se află în jurul tău şi priveşte oamenii cu drag şi toleranţă. Undeva, cândva vei avea tu nevoie de o astfel de atitudine din partea altora. A doua parte a săpătmânii îţi aduce în atenţie relaţiile profesionale cu şefii şi oamenii publici. Sunt posibile discuţii aprinse, deci prudenţă! 

 

Rac

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Apar discuţii pe teme financiare cu partenerul de viaţă sau colaboratorii din segmentul profesional. Poate fi vorba despre achitarea unor facturi comune, despre lămurirea unor aspecte privitoare la moşteniri şi partaje sau ceva legat de activităţi profesionale comune care implică bani şi bunuri. Este nevoie de prudenţă şi atenţie la detalii, întrucât există şanse ca tu să cheltuieşti mai mult decât ceilalţi şi cumva să fii păgubit pe moment.

Este adevărat că lucruile se vor echilibra la momentul potrivit, însă acum te poate necăji foarte mult fiecare ban cheltuit. De mare folos îţi sunt activităţile culturale şi dialogurile pe teme filozofice cu oameni erudiţi.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si