În această săptămână se formează pe cer lună nouă în Fecioară, un moment absolut magic pe care îl puteți folosi pentru a vă formula obiective și pentru a vă spune intențiile legate de energia pozitivă a fecioarei, să vă faceți anumite liste, să gestionați micile detalii, să începeți noi proiecte, poate chiar să vă gândiți la ceea ce doriți să aduceți în viața voastră mai mult ca niciodată.

Berbec și Balanță

Pe sectorul iubirii, berbecii și balanțele au parte de reușite alături de parteneri, reușiți să vă organizați astfel încât să faceți toate lucrurile pe care vi le-ați dorit, scopuri îndeplinite obiective realizate.

Rac și Capricorn

Pe sectorul sentimental, racii și capricornii vor lua decizii împreună cu partenerii pentru a stabili rutine comune, rutine care să îi ajute să își îmbunătățească relația.

Taur și Scorpion

Sectorul financiar este unul important pentru tauri și scorpioni. Atenția la detalii este super importantă deoarece acest proiect este unul nou și aveți nevoie de rezultate excelente.

Leu și Vărsător

Pe sectorul profesional, leii și vărsătorii au parte de provocări, studiați în detaliu toate aspectele acestor proiecte noi, altfel există posibilitatea să vă blocați.

Gemeni și Săgetător

Pe sectorul sănătății, gemenii și săgetătorii vor adopta un regim de viață care să le aducă mai multe satisfacții și personale, dar și sociale. Veți fi foarte lăudați de persoanele apropiate.

Fecioară și Pește

Fecioarele și peștii reușesc să se organizeze mult mai bine în viața de zi cu zi, atenția asupra detaliilor mici, vă ajută să vă bucurați mai mult de viață și să aduceți prosperitatea.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si