Urmează o săptămână prosperă la locul de muncă pentru unele zodii. Află care sunt zodiile care se bucură de iubire în următoarea săptămână, dar și pentru ce zodii recomandă astrele mai multă grijă la sănătate.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Berbecii vor avea parte de o săptămână prosperă la locul de muncă. Se anunță o perioadă mai aglomerată în viața profesională, dar la sfârșitul acesteia, o să fiți promovați sau o să aveți o mărire de salariu.

Viața profesională s-ar putea să vă aducă probleme în viața de cuplu, așa că fiți precauți și nu vă neglijați partenerul de viață.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Se anunță zile fericite pentru tauri. Eforturile din ultima perioadă se vor finaliza prin câștiguri substanțiale. Poate veți pleca în vacanță sau veți achiziționa bunuri de valoare. După muncă, urmează răsplata mult așteptată.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Gemenii e posibil să își întâlnească iubirea vieții. Planuri de căsătorie, fie la nunta voastră, fie invitați la alții, în schimb aveți grijă la buzunar. Se anunță cheltuieli multe dacă investești în fiecare dorință pe care o ai.

În timp ce Săgetătorii, Berbecii și Taurii se bucură de prosperitate și avuție, Vărsătorii și Scorpionii pleacă în vacanță

În timp ce Săgetătorii, Berbecii și Taurii se bucură de prosperitate și avuție, Vărsătorii și Scorpionii pleacă în vacanță

[Sursa foto: Freepik]

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Astrele au rezervat pentru raci o perioadă de investiții în casa sănătății.

Sunteți atenți la problemele pe care le aveți și sunteți dispuși la concediu de odihnă pentru a vă regăsi. Liniștea căminului e mai importantă decât orice altceva, iar iubirea pe care o primiți și manifestați vă va ajuta să treceți peste acestă perioadă incertă.

Leu: 23 iulie – 22 august

V-ați pierdut și v-ați regăsit. După neliniștea sufletească din ultimul timp, se pare că astrele v-au rezervat o nouă etapă de regăsire.

Ieșirile cu prietenii și vacanțele pot fi soluția de care aveți nevoie pentru a fi fericit. Stați liniștiți, se anunță o perioadă benefică din punt de vedere financiar. Puteți câștiga la loto sau poate o să fiți promovat în funcția mult visată la locul de muncă.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Începeți săptămâna cu stângul, cu niște controale de sănătate. Spre sfârșitul săptămânii o să vă bucurați de timp liber, poate la munte, poate la mare, pentru a uita de problemele avute la începutul săptămânii.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Iubirea bate la ușa balanței. Indiferent de peripețiile din ultimul timp, când singurătatea părea că nu se mai termină, este o perioadă perfectă pentru balanțe să își găsească alesul. Relații de lungă durată sunt pe cale de a se întemeia. Se anunță o perioadă fericită și pe plan profesional, relațiile cu superiorii se vor îmbunătăți, iar munca nu va mai părea dificilă.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Scorpionii pleacă în vacanță. Relaxarea pătrunde în casa scorpionilor care au nevoie de baterii încărcate. Pe plan personal, relațiile cu familia merg în direcția bună. Aveți grijă la locul de muncă, unde pot apărea conflicte cu colegii, ba chiar cu șeful.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Săgetătorii încep săptămâna cu vești bune.

La locul de muncă, activitatea vă va fi răsplătită așa cum meritați, iar eforturile din ultima perioadă se vor vedea. Trebuie să fiți precauți la sănătate, aveți grijă la imunitate pentru a încheia săptămâna cu bine.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Pentru capricorni situația nu este la fel de îmbucurătoare. Treceți printr-o perioadă de incertitudine, nu știți ce vreți de la viață, dar nici de la vo. Aveți nevoie de timp de gândire pentru a afla în ce direcție vreți să vă îndreptați. Prietenii și familia sunt resurse indispensabile în această săptămână.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Se pare că vărsătorii vor avea timp să stea cu familia și cu prietenii. Poate organizați o petrecere sau poate plecați în vacanță, la sfârșitul săptămânii. Aveți grijă la sănătate, vremea este schimbătoare, iar dacă nu sunteți precauți la ce haine vă luați în bagaj, este posibil să vă îmbolnăviți.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Peștii vor traversa o perioadă de prosperitate financiară. După ce au suferit din cauză că nu erau răsplătiți suficient, aceștia vor avea noroc de bani. Veți petrece timp de calitate cu familia, cel mai bun prieten, iar la sfârșitul săptămânii este posibil să participați la o petrecere sau să fugiți la mare.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: Horoscop august 2023. Zodiile norocoase din ultima lună de vară!

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: SAGA FESTIVAL 2024. Motivul invocat de Nicki Minaj, criticat dur și ironizat: "Ne afectează imaginea și prestigiul”- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si