Trei zodii norocoase

Citeste si: Horoscop 1 octombrie 2020. Suprize majore în prima zi din Brumărel

Octombrie se deschide cu o lună plină în Berbec și se termină cu o lună albastră în semnul pământului Taur, descoperindu-ne singuri și explorând pământul nostru. O nouă lună în Balanță, semnul armoniei, marchează începutul unei noi călătorii, dar răspunsurile despre trecut sunt descoperite pe măsură ce Mercur își începe retrogradul în Scorpion.

Pești

Soarele luminează sectorul de relații al graficului dumneavoastră, făcând din acesta un moment minunat pentru a vă conecta cu parteneriul de viață dar și cei de afaceri. Înțelegeți lucrurile din punctul lor de vedere și aveți oportunități de a întâlni oameni incitanti!

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Citeste si: Zodiac chinezesc octombrie 2020. Trei zodii vor face mișcări importante în viața lor

Taur

Soarele luminează sectorul diagramei care vă controlează rutinele și ritualurile zilnice, care include totul, de la munca de zi cu zi, până la jogging-ul de dimineață sau practica de meditație. Acesta este un moment minunat pentru a vă sorta produsele de înfrumusețare și vitaminele și a scăpa de ceea ce nu mai aveți nevoie.

Este, de asemenea, un moment fantastic să vă uitați la programul dumneavoastră și la lista de sarcini și să aflați ce trebuie rearanjat. S-ar putea să căutați un nou loc de muncă sau să finalizați un proiect important în acest moment. Wellness-ul este în mintea ta și este un moment minunat pentru a începe un obicei sănătos nou sau a rupe unul care nu te avantajează, cum ar fi fumatul sau deranjamentul! Balanța este semnul echilibrului, iar în acest sezon este vorba despre găsirea armoniei în viața ta de zi cu zi.
Aceasta include timp pentru odihnă, în special în timpul lunii pline în Berbec, pe 1 octombrie, care luminează un sector foarte privat al graficului dumneavoastră.

Horoscopul zilei
Horoscopul zilei

Gemeni

Sezonul Balanței este una dintre cele mai sărbătorite perioade ale anului pentru dumneavoastră, nativii Gemeni, dar între COVID-19 și alegerile care se apropie, acesta este probabil unul dintre cele mai stresante sezoane Balanță pe care le-ați trăit. Soarele luminează sectorul diagramei care stăpânește bucuria, romantismul și creativitatea și, deși acest lucru te găsește de obicei la multe petreceri, făcând artă și fiind cufundat în viața ta amoroasă, anul acesta, îmbrățișezi toate aceste lucruri cât mai sigur posibil, onorând unul dintre cele mai importante aspecte ale Balanței: justiția.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si