Întâmplarea a avut loc  în Manchester. Individul se ascundea de polițiști într-un urs de pluș din casa locuinței prietenei lui. Hoțul a fost găsit de către polițiști în timpul percheziției, deoarece aceștia spun că au observat un urs de pluș care respiră.

Citește si: VIDEO- Un român a "reușit" să blocheze circulația trenurilor de mare viteză din Spania

Bărbatul s-a ascuns într-un loc inedit, mai exact în interiorul unui pluș.

Lui i-a venit această idee cu speranța că oamenii legii nu îl vor mai găsi. Ursul a fost al prietenei sale, depozitat în casa din Rochdale și tânărul a fost găsit în interiorul său în timpul unei percheziții.

Ideea inedită a unui hoț din Manchester

Hoțul se numește Joshua Dobson și este din Manchester. El a furat o mașină, apoi a refuzat să plătească la benzinărie. Poliția l-a căutat, iar ulterior a fost descoperit acasă la iubita sa, într-un urs de pluș. Polițiștii spun că l-au găsit, deoarece în timpul percheziției, au observat un urs care respiră.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește si: Doi concubini au fost prinși furând alcool. Femeia este angajata primăriei din Câmpina

Citește si: Patru polițiști din Chitila au fost reținuți pentru luare de mită de la șoferi

Joshua a fost arestat și condamnat la nouă luni de arest într-o instituție pentru tineri infractori din Manchester, din cauză că a furat o mașină în luna mai, a condus fără permis şi nu a plătit la o benzinărie, conform bbc.com.

Citește si: Au apărut imagini surprinzătoare din noaptea jafului care a avut loc acasă la Culiță Sterp! Ce s-a văzut pe camerele de supraveghere? „Foarte ușor poate fi identificată”

Citește si: Un tânăr acuzat de furt și căutat de poliție a încercat să scape și s-a ascuns într-un urs de pluș


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si