Potrivit poliţiei naţionale, o rachetă Iskander a lovit oraşul la ora locală 19:20.

Care este bilanțul în urma atacului?

Principala țintă a rachetelor Rusiei a fost un hotel situat în Zaporojie. Cu o zi în urmă, acesta a fost bombardat în centrul orașului. În urma celor două atacuri, bilanțul total, provizoriu, este de 4 morți și 25 de răniți. Unii dintre ei se află în stare critică.

Citește și: Rusia amenință cu bombardarea oricărei nave care navighează către sau dinspre Ucraina. Circa 100 de nave așteaptă la intrarea pe canal din Marea Neagră

În urma atacului de la hotel, o fetiță de 3 ani, un băiat de 14 ani și doi copii, au fost răniți. Două tinere care obișnuiau să cânte pe străzi, se numără printre victimele bombardamentului anterior.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Guvernatorul regiunii Briansk susține faptul că doi civili și-au pierdut viața într-un sat la frontieră, bombardat de ucraineni.

Mai mulți locuitori au primit ordin de evacuare

Luptele devin din ce în ce mai intense pe front. Pozițiile celor două tabere nu se modifică. Din cauza bombardamentelor rusești, locuitorii a 37 de sate din apropierea orașului Kupiansk au primit ordine de evacuare.

Citește și: Rusia a lansat 70 de rachete și drone peste Ucraina. Universitatea din Doneţk a fost cuprinsă de flăcări în urma loviturilor cu muniție cu dispersie

De asemenea, ministrul adjunct al apărării de la Kiev a declarat faptul că la sud de Kupiansk, armata ucraineană este pe cale să încercuiască unitățile rusești din Bahmut. 

"Zaporojie. Oraşul suferă zilnic din cauza bombardamentelor ruseşti. Un incendiu a izbucnit într-o clădire civilă după ce ocupanţii au lovit-o cu o rachetă", a declarat preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski.

Citește și: UPDATE/FOTO- Tentativă de asasinare la adresa lui Volodimir Zelenski. O femeie a fost reținută/ Ce pedeapsă riscă suspecta?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si