Close sidebar
Close sidebar

Hotelurile boutique, din ce în ce mai căutate în România! Iată cum arată în interior

Daca va doriti un bilet pentru a calatori inapoi in timp, atunci puteti sa va cazati la un hotel de tip boutique. Conceptul a inceput sa prinda tot mai mult teren in capitala, iar oaspetii sunt fascinati de patina veche, dar intacta a mobilierului din lemn masiv, sculptat in stil baroc si de atmosfera vremurilor de odinioara.

G.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Bine ati venit inapoi in timp, in vremea imperiilor si a regilor, a mobilierului din lemn masiv si a bunului gust. Nu suntem intr-un castel, ci intr-un hotel boutique din capitala. Alessandro locuieste de 12 ani in Romania si a proiectat mai multe hoteluri in stil boutique in Bucuresti.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Hotelurile de tip boutique au aparut in Romania in urma cu 12 ani si au devenit foarte populare acum. Adesea sunt cautate pentru intimitatea pe care le-o ofera clientilor, in zone izolate ale capitalei, dar si pentru calatoriile de afaceri.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI