În această dimineață, în jurul orei 7.00, IPJ Olt a fost sesizat cu privire la o spargere produsă în incinta primăriei. Mai multe persoane necunoscute ar fi pătruns în instituția publică din Slatina prin efracție, astfel că au furat seiful aflat în interior.

Citește și: Un bătrân din Dolj a fost jefuit în propria casă. Bărbatul de 77 de ani a rămas fără 11.000 de lei

O echipă complexă de cercetare a stabilit cum s-a intrat în clădire și s-ar fi furat seiful, însă acesta era gol.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspcetul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, urmând să fie stabilită situația de fapt și dispunerea măsurii legale.

Citește și: Caz șocant într-o comună din România! Primarul îi înjură pe localnici ca la ușa cortului

Caz șocant într-o comună din România! Primarul îi înjură pe localnici ca la ușa cortului

Locuitorii unei comune din județul Sibiu susțin că edilul care ar trebui să le facă comunitatea un loc mai bun are un comportament abuziv. Mai mult, aceștia mărturisesc că din cauza primarului, de 12 ani, dispensarul din sat există doar în acte. 

Pentru dispensarul comunei din județul Sibiu au fost alocaţi peste 1 milion de lei, și, cu toate că proiectul avea termen de execuţie un an, nu este gata nici acum, după 12 ani.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Se pare că suma primită de primar este și acum de negăsit.

Citește și: Un tânăr căutat pentru furt a fost găsit într-un urs de pluș

”Jegosule, vezi-ți de familia ta. Eu sunt creștin, duminica merg la biserică, jegule. Cu un jeg ca tine, cu un păcătos, cu un ateu ca tine, cum să mă exprim, bă, ticălosule, mergi la biserică”.

Acesta este o parte dintr-o conversaţie telefonică între Liviu Modoi, primarul comunei Brădeni şi unul dintre localnici.

Toată discuția a plecat de la faptul că primarul sibian foloseşte maşina de serviciu în scopuri personale. Chestionat de ce recurge la acest gest, Modoi s-a enervat şi a început să înjure.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și:  Ionel s-a stins din viață după ce a refuzat să fie internat în spital. Românul nu a vrut să-și abandoneze câinele

Un bătrân din Dolj a fost jefuit în propria casă. Bărbatul de 77 de ani a rămas fără 11.000 de lei

Incident dramatic în județul Dolj. Un pensionar în vârstă de 77 de ani a fost snopit în bătaie şi jefuit în propria casă, în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Oamenii legii l-au reținut deja pe făptaș.

Individul l-a amenințat, apoi l-a snopit în bătaie pe bătrân pentru a-i lua cei peste 11.000 de lei pe care îi victima îi strânsese. 

Citeste si:  Nuntă încheiată la spital. 13 nuntași au avut nevoie de îngrijiri medicale și 2 au ajuns la spital, toți cu simptome de toxiinfecție alimentară


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si