Din pacate am aflat prea tarziu de povestea lor si dimineata cand ne-am mobilizat sa mergem sa-i salvam din pacate unul dintre caluti era deja mort.

„E prima oara cand autoritatile colaboreaza. Fostele noastre cunostinte. Vechile noastre cunostinte din Prahova colaboreaza. Am cerut ajutorul direct domnului Terecoasa  de la DSV care initial mi-a spus la telefon ca facuse demersurile ca acest calut ramas in viata sa mearga la abator ca au nevoie de hrana la gradina zoologica.

Cred ca nu si-a dat seama cu cine vorbeste la telefon. Dupa care a trecut la sentimente mai bune”.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

In timp ce noi mergem spre locul unde este calul, autoritatile au gasit un adapost special la hipodromul din Ploiesti unde ne va intampina si un medic veterinar. Pana una alta, pe drum mai gasim inca un pacient care ne-a sarit in fata masinii.

Mititelul nu stie cine suntem si ce vrem de la el. Se teme de oameni si ne dojeneste de zor.

Urmareste materialul integral in video-ul de mai jos: 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si