Illia „Golem” Yefimchyk a murit la vârsta de 36 de ani. Bărbatul din Belarus era considerat cel mai monstruos culturist din lume, potrivit informațiilor transmise de nypost.com.

Cel mai monstruos culturist din lume a decedat

Cel mai monstruos culturist din lume a murit. Illia „Golem” Yefimchyk, considerat un mutant în lumea în care profesa, s-a stins din viață la 36 de ani, la două zile după ce a suferit un atac de cord.

Citește și: El este Andrei, tânărul mort în accidentul provocat de un TIR pe E85. Avea 28 de ani și era pilot de curse off road. "Am pierdut un prieten drag și un adevărat campion"

Cel mai monstruos culturist din lume, Ilia

[Sursa foto: Rețele sociale]

Bărbatul din Belarus s-a făcut remarcat prin stilul de viață exagerat. Sportivul avea un stil de viață disciplinat, plin de reguli. Acesta a declarat că ține o dietă „monstru de masă”, mesele sale zilnice fiind alcătuite din peste cinci kilograme de friptură și peste 100 de bucăți de sushi. Ilia avea șapte mese pe zi, consumând până la 16.500 de calorii.  

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

Vestea morții culturistului a șocat mapamondul. Anunțul trist a fost făcut de soția sa, care a fost cu el până în ultima clipă. Bărbatul ar fi suferit un atac de cord acasă, iar soția sa, Anna, i-a făcut compresii toracice până la sosirea ambulanței. Din păcate, Ilia a intrat în comă și s-a stins după două zile, la spital.

„Mi-am petrecut fiecare zi lângă el, sperând, iar inima lui a început să bată din nou timp de două zile, dar doctorul mi-a dat vestea groaznică că i-a murit creierul.

Le mulțumesc tuturor pentru condoleanțe. Este foarte încântător să realizez că nu sunt lăsat singur pe această lume și atât de mulți oameni mi-au oferit ajutor și sprijin”, a declarat Anna, văduva culturistului.

Citește și: "Te voi iubi mereu!" Imaginile durerii de la înmormântarea Denisei! Tânăra mamă, ucisă de Șacalul din Constanța, condusă astăzi pe ultimul drum în sicriu alb: "Inima și sufletul meu"

Ilia Yefimchyk nu a concurat fiind culturism profesionist, dar și-a împărtășit antrenamentele online. Conturile sale erau urmărite de peste 100.000 de urmăritori pe toate platformele.

Într-un interviu, Ilia Yefimchyk ar fi declarat că a început să ridice greutăți după ce i-a văzut pe Arnold Schwarzenegger și Sylvester Stalone la apogeul lor fizic, a spus Muscle and Fitness.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si