Close sidebar
Close sidebar

„I-a ridicat fusta”. George și Larisa au parte de momente fierbinți în camera roșie!

George și Larisa au avut parte de momente de neuitat în camera roșie. Concurenții au stat cu sufletul la gură și au urmărit fiecare mișcare a celor doi, pe micile ecrane din Casa Iubirii.

Estera Maria,

„I-a ridicat fusta”. George și Larisa au parte de momente fierbinți în camera roșie!

[Sursa foto: Captură YouTube]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

George și Larisa de la Casa Iubirii au avut parte de o întâlnire romantică incredibilă în camera roșie! Cei doi și-au făcut declarații emoționante unul altuia și și-au dat voie sentimentelor să zburde.

Ceilalți concurenți au putut urmări întâlnirea romantică a celor doi pe micile ecrane amplasate în casă. Băieții nu s-au putut abține de la comentarii în privința celor doi îndrăgostiți.

Citește și: Radu a dezvăluit de ce nu vrea să se împace cu Cristina. Cei doi au petrecut clipe romantice în ”cuibușorul iubirii”

„I-a ridicat fusta!”

George și Larisa au avut parte de momente romantice împreună, în camera roșie. La un moment dat, fusta concurentei s-a ridicat destul de mult, iar băieții, care urmăreau cu mare atenție întâlnirea lor, au remarcat de îndată!

„Uite, i-a ridicat fusta!”

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„Băi, îmbrăcați fata!”

„Trage aia”, au fost comentariile băieților, atunci când au văzut imaginile cu Goerge și Larisa din camera roșie.

Citește și: Patricia a recunoscut că este îndrăgostită de un băiat din casă: ”Nu este cel mai frumos sau cel mai bogat, dar m-am îndrăgostit de el”

George, dezvăluire emoționantă către Larisa

George și Larisa trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, fiind îndrăgostiți unul de celălalt. Aflați la întâlnire în camera roșie, cei doi nu s-au putut abține din a-și face declarații de dragoste, dar și promisiuni mari unul altuia.

George a asigurat-o pe concurentă că din partea lui nu va exista niciodată vreo răutate. În schimb, blondina i-a spus concurentului același lucru.

George Tu știi că din partea mea nu o să vină nimic răutăcios

Citește și: Andreea Mantea, prezentatoarea “Casa iubirii”, Ilinca Vandici, amfitrioana “Bravo, ai stil!”, și Cristina Sava, Director de Marketing și Comunicare Dogan Media Internațional, printre femeile de succes premiate aseară la Gala “The Face Awards by Avantaje”

Larisa Păi nici din partea mea, mă bucur că știi asta.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI