Close sidebar
Close sidebar

I-a taiat penisul fiului sau cu un topor si l-a lasat sa sangereze pana la moarte

Un baiat in varsta de 13 ani a avut parte de un sfarsit cumplit, dupa ce tatal lui i-a taiat penisul cu un topor si l-a lasat sa sangereze pana la moarte.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Caz infiorator in India, acolo unde un baiat in varsta de 13 ani a avut parte de un sfarsit cumplit.

Pentru ca era convins de faptul ca locuinta lor este bantuita, un barbat din India s-a dus la o vrajitoare. El i-a spus acesteia ca spiritele rele il bantuie, ca lucrurile si ferestrele din casa scartaie din senin. Femeia i-a spus ca exista o singura solutie pentru problema lui si anume castrarea fiului sau.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Barbatul s-a dus acasa si, profitand de faptul ca sotia lui este plecata, a luart un topor si i-a taiat fiului sau penisul. Baiatul a fost lasat sa zaca pe podea, intr-o balta de sange, pana cand si-a dat ultima suflare.

Barbatul le-a spus autoritatilor ca vrajitoarea i-a spus ca daca isi sacrifica fiul, toate problemele se vor rezolva.


El a spus ca nu mai suporta ca lucrurile si ferestrele casei sa scartaie fara motiv si era disperat ca duhurile rele il bantuie.

Barbatul a fost arestat, iar politistii au deschis o ancheta in acest caz, relateaza The Sun.

Vezi AICI cum arata barbatul care si-a ucis fiul.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI