Close sidebar
Close sidebar

I-au cumparat sicriu, in loc de tort. Un bebelus a murit in ziua in care implinea 6 luni. Doctorul l-a tratat pentru o alta boala, dupa un diagnostic gresit

A murit chiar cand implinea 6 luni, dupa ce medicul de familie l-a diagnosticat gresit! Este povestea sfasietoare a unui bebelus , pe are doctorul l-a tratat pentru bronsita, insa necropsia a scos la iveala ca, baietelul suferea de pneumonie, spune disperata mama. Urmeaza imagini care va pot afecta emotional.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Acesti parinti, impietriti de durere, au cumparat sicriu in loc de tort. La numai o zi dupa ce a implinit 6 luni, micutul Constantin a murit.

"I-am dat sa manance, l-am schimbat, am iesit la toaleta pentru mine si cand m-am intors...", spune mama copilului.

Moartea pruncului a venit subit. Cu doua zile inainte de nenorocire, copilul tusea neincetat, asa ca  mama l-a dus la medic.

Citeste si: A murit Christopher Ciccone, fratele Madonnei! Mesajul transmis de vedeta internațională- kanald.ro

Citeste si: Se schimbă data la care vor fi livrate pensiile în luna octombrie! Anunțul care îi vizează pe toți seniorii- wowbiz.ro

Citeste si: O româncă din Italia, vedetă pe OnlyFans, a pus pe jar autoritățile. Schema prin care Mădălina a păcălit statul cu 1,5 milioane de euro- antena3.ro

"Ce v-au spus medicii legisti? Ca avea alta afectiune? Atat...pneumonie interstitiala. Si el a primit tratament pentru? Bronsita"

Medicamentele prescrise pentru o afectiune pe care NU o avea i-au facut lui Constantin mai mult rau decat bine. Tratamentul prescris nici macar nu era pentru sugari.

Medicul a ramas socat cand a auzit ca bebelusul a murit. Nu si-a dat seama nici ca avea pneumonie, nici ca trebuia internat.

Bogdan Jianu, medic de familie: "Nu ma asteptam! Am vazut copilul luni, a venit si sora copilului si am vazut-o. Nu mi s-a parut...le-am dat tratament la fiecare"

Pe de alta parte, vina ar purta-o si parintii, cred vecinii. Conditiile precare din casa in care locuiesc l-ar fi imbolnavit mai tare pe micutul Constantin.

Politistii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa si cel mai probabil, in urma rezultatelor necropsiei, medicul va fi audiat.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI