Close sidebar
Close sidebar

I-au omorat fiica de 3 ani, apoi si-au cerut scuze. Ce i-au facut medicii acestei fetite este revoltator

O mama indurerata care si-a pierdut fiica de 3 anisori a vorbit depre lupta pe care a dus-o pentru a afla ce s-a intamplat si cine se face vinovat de moartea micutei.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Caitlyn avea doar 3 anisori cand a ajuns pe masa de operatie. Medicii urmau sa ii indeparteze fetitei o tumora canceroasa si ii asigurasera pe parinti ca dupa aceasta intreventie fetita va putea duce o viata normala.

Dar, in loc sa o salveze, medicii au ucis-o. Sian Parry (37 de ani), mama micutei Caitlyn, a declarat pentru Liverpool Echo ca: "Am simit ca a murit in momentul in care medicii mi-au spus ca starea ei este critica. Cred ca am trezit tot spitatul cu tipetele mele cand am aflat ca fiica mea nu mai este. Era abia la inceputul vietii, o fetita fericita si plina de viata".

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Imediat dupa operatie, reprezentantii spitalului si-au cerut scuze si au incercat sa ajunga la o intelegere cu parintii fetitei, dar mama acesteia nici nu a vrut sa auda. Ea a adus o adevarata lupta pentru a afla ce s-a intamplat in timpul operatiei.

Potrivit unui raport, medicul care a efectuat operatia  a crezut in mod gresit ca tumoara este alimentata de artera aorta si a sectionat. Cel de-al doilea chirurg care ar fi trebuit sa fie in sala de operatie nu a mai ajuns, iar reprezentantii spitalului au declarat ca prezenta acestuia nu ar fi salvat viata fetitei.
"Regretam profund ceea ce i s-a intamplat lui Caitlyn si ne cerem scuze familiei pentru operatie esuata", au declarat reprezentantii spitalului.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI