Are 10 ani si este in clasa a 6-a. Materiile ei preferate sunt engleza si matematica. Era o fetita vesela si inocenta pana cand un barbat care ii este si ruda i-a distrus copilaria.

Cazul unei fetite din

India este de-a dreptul cutremurator, iar refuzul judecatorilor de a le permite medicilor sa ii faca o intrerupere de sarcina copilei a starnit adevarate revolte la nivel national.

Legislatia indiana nu permite avortul in cazul sarcinilor care au depasit 20 de sapatamni numai in cazul in care o comisie de medici stabileste ca sarcina pune in pericol viata mamei.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

In cazul fetitei de 10 ani, medicii si judecatorii au decis ca viata nu ii este pusa in pericol si au obligat-o sa duca sarcina la termen, spre disperarea parintilor.

Mama fetitei plange intruna de cand a aflat ce s-a intamplat,

iar tatal este si el distrus, spunand ca "Fiica mea a fost ucisa".
Agresorul a fost arestat, iar un proces este in curs de desfasurare.

Fetita se afla acum internata intr-o clinica si habar nu are de ceea ce i se intampla.
"Este foarte inocenta si nu isi da seama de ceea ce se intampla. Nimeni nu i-a spus ca este insarcinata si ca urmeaza sa nasca.

I s-a spus ca burta i s-a umflat din cauza unei pietre mari", a declarat un reporter BBC care a mers si a stat de vorba cu fetita.

Fetita este supusa unui regim alimentar special pe baza de oua, lapte, fructe, peste si pui si se bucura din plin de atentia care i se acorda.
Medicii au stabilit ca nasterea va fi una prin cezariana, iar parintii copilei au spus ca nici nu vor sa vada copilul pe care fiica lor il va aduce pe lume luna viitoare. Acesta va fi dus la orfelinat si va fi dat spre adoptie, scrie BBC.
Medicii psihiatri spun ca fetita va suferi traume psihice si ca ava avea nevoie de consiliere pshilogica pentru a trece peste ceea ce i s-a intamplat.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si