2 pahare de fasole alba,
2-3 cepe,
2 linguri de ulei (sau 100 g slanina),
2-3 rosii (sau 1 lingura de pasta),
3-4 catei de usturoi,
sare,
piper negru macinat,
1 lingura de verdeata taiata.
Mod de preparare:

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Fasolea se alege si se spala in citeva ape. Se pune la muiat in apa rece pentru citeva ore (de la 3 pana la 8). Apoi se pune la foc si se fierbe pana este gata. Ceapa se taie cubulete mici si se rumeneste. Rosiile se curata de pielita si se dau prin razatoare. Fasolea se amesteca cu ceapa prajita, sosul de ro­sii se toarna deasupra. Se adauga sare, piper si se inabusa. La urma se adauga verdeata si usturoiul pisat. Fasolea nu trebuie sa fie fiarta prea tare. Daca s-a folosit ulei, fasolea se ser­veste rece, iar daca ceapa s-a prajit cu slanina, atunci se serveste fierbinte.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si