Ianis Hagi a explodat la Campionatul European Under 21, însă jucătorul Viitorului a atras atenția unor companii care au semnat cu el contracte de publicitate de mai multă vreme. Așa se face că fiul lui Ghoerghe Hagi a primit de la un celebru producător auto o super-mașină încă din luna martie a anului trecut.

La 20 de ani, Ianis conduce deja o mașină de peste 50.000

euro, un BMW M140i xDrive, cu un motor de 340 CP și care accelerează de la 0 la 100 km/h în 4 secunde. Automobilul a fost prezentat de dealer ca fiind ”singurul hot hatch de pe piață cun un motor de șase cilindri în linie”. Cu o asemenea bijuterie, Ianis se poate considera șef și pe străzi, nu doar în teren. Totuși, băiatul a explicat că e un tip responsabil în trafic și că probabiul nu va face uz de puterea motorului.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Mirel Rădoi a fost târât prin tribunale aproape 4 ani pentru o amendă rutieră! Vezi motivul incredibil pentru care antrenorul naţionalei U21 a pierdut procesul!

Citeste si: Drama sfâşietoare a lui Ionuţ Radu, portarul şi căpitanul naţionalei U21! Când avea 9 ani, i-a murit sora de 14 ani! După victoria cu Anglia, le-a arătat tuturor un tricou cu chipul Emei!

Citeste si: Mirel Rădoi are o avere colosală, de 15 milioane de euro! Antrenorul naţionalei U21 şi-a cumpărat şase maşini de lux şi a investit în imobiliare!

A luat lecții de șofat de la Hagi Senior

”La volan sunt responsabil, așa cum sunt și în teren. Trebuie să am grijă în primul rând de mine, la început e normal să învăț mașina, să o simt și o să fie bine. Tatăl meu îmi va da indicații toată viața, am de învățat mereu multe lucruri de la el. Mai ales la condus, o iau ușor, ușor”, a spus Ianis, la care acel moment abia își luase carnetul de șofer.

Ianis Hagi este în acest moment căpitanul echipei Viitorul Constanța, însă cel mai probabil el se va transfera în această vară la o echipă de top din Europa. Valoarea lui de piață a sărit în timpul Campionatului European Under 21 de la 3,5 milioane euro la 6 milioane euro însă cel mai probabil suma de transfer va depăși această sumă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si