Close sidebar
Close sidebar

Ianis Hagi va rata acest sezon după o accidentare la genunchi

Antrenorul lui Rangers, Giovanni van Bronckhorst, a dezvăluit că Hagi a fost operat luni şi va lipsi mult timp de pe gazon.

Diana Bostan,

Ianis Hagi va rata acest sezon după o accidentare la genunchi

[Sursa foto: Facebook- Ianis Hagi]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Fotbalistul român Ianis Hagi nu va mai juca în acest sezon după ce s-a accidentat la genunchi într-un meci disputat vineri de echipa sa, Glasgow Rangers, scrie marţi cotidianul The Scotsman.

Ianis Hagi a fost operat luni

Ianis Hagi s-a accidentat în partida cu Stirling Albion din turul 4 al Cupei Scoţiei. Mijlocaşul a părăsit terenul şchiopătând, fiind înlocuit de debutantul Alex Lowry.

"Din păcate, Hagi ne va lipsi în acest sezon", a spus van Bronckhorst. "Am vorbit ieri cu Ianis, are o atitudine pozitivă şi se concentrează asupra recuperării sale", a adăugat antrenorul său.

Venit în urmă cu doi ani de la echipa belgiană Genk, iniţial sub formă de împrumut, Ianis Hagi a avut evoluţii apreciate la Rangers, notează cotidianul citat. Fotbalistul de 23 de ani a marcat 15 goluri în 86 de meciuri şi a contribuit cu mai multe pase decisive decât oricare alt jucător la câştigarea campionatului de către Rangers în sezonul trecut. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Mitică Dragomir, următorul invitat la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminică, de la ora 22:30, la Kanal D: “Sunt curat ca lacrima și drept ca lumânarea!”

Au venit rezultatele primelor teste pentru accidentarea lui Ianis Hagi

Publicația Football Insider l-a contactat pe Ben Dinnery, un expert în accidentările suferite de fotbaliști și cu conexiuni la clubul de pe Ibrox Stadium. 

Dinnery a transmis că Hagi junior a fost supus primelor teste, iar rezultatele inițiale sunt favorabile. Genunchiul fotbalistului pare în regulă la prima vedere, iar în condiții normale el se va întoarce pe teren în scurt timp.

Totuși, Rangers a vrut să facă investigații suplimentare, pentru a se asigura că nu a ratat nimic important, potrivit digisport.ro.

Citeste si: Arme albe și petarde descoperite de polițiști într-un autoturism care intra în parcarea Arenei Naționale, înainte de meciul FCSB- Rapid

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI