Desi la o prima vedere nu ai zice, sub toate straturile de gheata si turturi se afla o casa. O locuinta in adevaratul sens al cuvantului, nu doar vreo reproducere la scara mai mica a peisajelor din vestitul desen animat "Frozen".

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Casa din aceste imagini se afla in statul New York, la numai cativa metri de lacul Ontario. Zona este recunoscuta ca fiind foarte friguroasa si cu umiditate crescuta, iar curentii din largul apei au "realizat" aceasta opera in doar cateva saptamani de ger. Temperaturile din New York sunt acum negative si au coborat cu aproximativ 10 grade fata de cele obisnuite pentru aceasta perioada.

In mod straniu, la doar cativa metri de "constructia" glaciara, o alta locuinta pare complet neatinsa de "furia" iernii. Fotograful care a surprins aceste imagini explica faptul ca acest lucru a fost posibil, datorita unui perete protector care o fereste de curenti.

Intre timp, americanii au intrat deja in alerta, pentru ca mai multe zone ale statului urmeaza sa fie lovite de o puternica furtuna de zapada.

Nici temperaturile nu vor fi deloc prietenoase. Urmatoarea perioada se anunta deosebit de friguroasa, cu valori chiar si cu pana la 20 grade mai scazute fata de normalul acestei perioade.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si