Meteorologii de la ANM transmit că la finalul lunii februarie se întorc ninsorile și vremea rea.

Începând de sâmbătă, 23 februarie, revin ninsorile și viscolul, iar temperaturile scad dramatic, în unele locuri chiar și cu 20 de grade.

Citeste si: O polițistă din Botoșani a murit tragic într-o parcare din Germania! Se afla în mașină când ceva teribil s-a întâmplat! Doi copii plâng acum după Cristina

De sâmbătă, 23 februarie, urmează un real episod de iarnă. Temperaturile de 16 grade Celsius vor fi înlocuite cu valori negative, în majoritatea regiunilor.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Vor fi ninsori şi viscol, cele mai afectate fiind zona Moldovei, Muntenia şi regiunea de munte.

Citeste si: Apar noi dezvaluiri în cazul celei care se dadea drept ginecolog: "Era susținută, nimeni nu se atingea de ea"

Potrivit meteorologilor Accuweather, primăvara 2019 va fi una destul de capricioasă, cu ploi abundente, ninsori și viscol la inceputul lunii martie, mai ales în Moldova.

Totuși, până când vremea se va strica, zilele vor fi extrem de frumoase și în unele zone din țară temperaturile vor ajunge și la 19 grade.

Citeste si: Două persoane au fost transportate la spital după ce un incendiu a cuprins un duplex, lângă Cluj-Napoca


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si