Femeia s-a stins fulgerător din viață după ce a suferit un infarct în timp ce se afla în mașină.

Citeste si: Irina Tănase, în spital. Câți bani dă Liviu Dragnea pentru spitalizarea ei

Cristina Rotarul luca ca și comisar la Inspectoratul de Poliție Botoșani. Femeia era plecată în Germania, unde își petrecea o parte a concediului.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

La un moment dat, când se afla în maşină, i s-a făcut rău şi a oprit într-o parcare. Cristina suferise un infarct. Medicii ajunși la fața locului nu au putut să facă altceva decât să constate decesul.

Cristina trăia o perioadă fericită a carierei

Citeste si: Liviu Dragnea, termen la ICCJ în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. Liderul PSD contestă condamnarea la trei ani şi jumătate de închisoare

Cristina Rotaru tocmai ce fusese promovată anul trecut la gradul de comisar. Colegii și cei care au cunoscut-o au numai cuvinte de laudă la adresa ei și niciunul nu știa ca femeia să aibă probleme cardiace.

Ofițerul nu ar mai fi avut de stat decât o singură zi în Germania și tocmai se pregătea de revenirea în România, care ar fi trebuit să aibă loc duminică.

Citeste si: Afacerea de 3,5 milioane euro a lui Ilie Năstase, în procedură de lichidare! Fostul tenismen a deținut o companie financiară în Olanda

Cristina Rotaru era mama a doi copii, o fată care învață la un liceu din Botoșani și un băiat care și-a terminat studiile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si