Iasmina avea doar 11 ani, însă a murit. Ea se afla alături de străbunica, în vârsta de 77 de ani, pe un cap de pod în fața curții, atunci când o mașină le-a spulberat. Cele două au decedat pe loc. Iasmina se descria ca fiind o fire sensibilă. Ea mărturisea că s-a săturat de bullyingul din școlile din România și se visa creatoare de modă.

Citeste si: Accident pe DN65, în Olt. Cinci persoane au fost transportate la spital

Tragicul accident de seara trecută a șocat o întreagă țară. Iasmina și străbunica ei de 77 de ani au fost ucise chiar în fața porții, de o șoferiță începătoare. Femeia s-ar fi enervat la culme, în trafic, apoi a urmat tragedia.

Accident șocant în Dolj

Iasmina și străbunica ei Aurelia, de 77 de ani, sunt victimele cumplitului accident. Tragedia a avut loc în localitatea Valea Stanciului din Dolj. Amândouă se aflau pe un cap de pod, fix în fața casei unde locuiau, când au fost omorâte de o șoferiță începătoare.

Citeste si: VIDEO| EXCLUSIV! Șoferița din Lugoj care a devenit virală după ce s-a certat cu polițiștii care au prins-o băută la volan spune ADEVĂRUL! Ce planuri are Vasilica Blaj după ce a rămas pieton

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Conducătoarea auto a intrat cu mașina în ele și au decedat pe loc.

Medicii le-au resuscitat zeci de minute în șir, însă fără rezultat. Leziunile lor au fost incompatibile cu viața și nu au răspuns manevrelor de resuscitare.

iasmina copila  moartă în accident în dolj
Accident cumplit ieri seară.[Sursa foto: PixaBay]

Medicii au declarat decesul, imediat după impact. Conform declarațiilor martorilor, șoferița ar fi condus cu viteză, deși ulița era neasfaltată. Îîn accident ar fi fost rănite cinci persoane, însă Aurelia și strănepoata ei nu au mai scăpat cu viață.

Cine este Iasmina

Iasmina era o fetiță de 11 ani. Ea mai avea o soră mai mică. Ele se aflau în vacanță la bunici, în România, însă zilele următoare voiau să se întoarcă acasă, în Anglia, la părinții lor.

Citeste si: Un jandarm a murit după ce a ieșit din tură. SMURD: ,,Cordul nu a mai pornit"

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Iasmina și surioara ei au venit în România, în urmă cu trei săptămâni.

Copila locuia cu părinții în Anglia, de aproximativ șapte ani, și nu mai veniseră de mult acasă. Bunica lor urma să le ducă vineri înapoi în Anglia, la părinții lor. Iasmina era extrem de talentată în ceea ce privește muzica și a avut mai multe apariții la emisiunile TV de pe posturile muzicii populare românești.

Iasmina avea și un canal de Youtube. Acolo a mărturisit că este o fire sensibilă, că nu îi place bullyingul și că voia să devină creatoare de ţinute.

Citeste si: Elena Tănase, iubita lui Ianis Hagi, implicată într-un grav accident de circulație


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si