Close sidebar
Close sidebar

Iasmina și Mihai de la Puterea Dragostei, din nou împreună! Cei doi și-au dat o șansă înainte de Marea Finală

Împăcare în casa Puterea Dragostei! Iasmina și Mihai formează din nou un cuplu înainte de Marea Finală.

Diana Puiu,

Iasmina și Mihai de la Puterea Dragostei, din nou împreună! Cei doi și-au dat o șansă înainte de Marea Finală

[Sursa foto: Kanal D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Vestea împăcării celor doi vine la câteva zile înainte de Marea Finală, însă concurenții nu văd cu ochi buni împăcarea celor doi.
Aceștia nu văd împăcarea celor doi decât ca pe o strategie ca Mihai să câștige premiul cel mare. Aceste acuzații au stârnit noi conflicte în casă.

Încă de la începutul relației, gelozia a fost cea care a provocat multe certuri între cei doi, iar zvonul cum că Iasmina și-ar fi vizitat fostul iubit a dus la un nou scandal.

Citeste si: Salarii mai mari de la 1 ianuarie 2025. Cu cât vor crește veniturile angajaților și cine va beneficia de bani mai mulți- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

„Nu vreau să îl acuz pe Mihai, dar după ce m-am întors din emisiune am stat două zile la Timișoara, după care am fost la părinții mei, care stau la 100 de kilometri de Timișoara, apoi am plecat la sora mea, la Milano.


Clar nu aveam cum să parchez in fața fostului iubit. Dar, dacă aș fi făcut asta, nu aș fi avut nicio problemă să recunosc”, a declarat Iasmina în urmă cu mai mult timp.

Marea Finală va avea loc pe 13 februarie

Ultima ediție a sezonului 4 Puterea Dragostei, mai exact Marea Finală, va avea loc pe data de 13 februarie 2022, iar invitații din sezoanele trecute vor putea rămâne în continuare alături de actualii concurenți.

„Dragi concurenți, a sosit momentul să vă anunțăm cea mai importantă veste de până acum, în ceea ce privește această competiție. După cum știți, casa Puterea dragostei își va deschide în curând porțile în România pentru un nou sezon, într-o casă nouă, unde alți concurenți vor trăi aventura vieții lor și vor avea parte de povești de iubire, așa cum nu s-au mai văzut.

Aventura iubirii pe care concurenții de la Puterea dragostei au trăit-o pe malurile Bosforului se va încheia pe 13 februarie. Le urăm tuturor concurenților succes, iar invitații noștri pot rămâne să se bucure de această aventură în anticul și misteriosul Istanbul alături de ei dacă doresc”, a fost anunțul făcut de Cristina Mihaela Dorobanțu, la sfârșitul Galei de duminică.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI