Close sidebar
Close sidebar

Iata care sunt cele trei zodii cu noroc la bani in luna martie. Isi vor putea satisface toate capriciile

Luna martie le va aduce numeroase castiguri materiale sagetatorilor, varsatorilor si pestilor. Aceste semen zodiacale vor avea numeroase avantaje financiare la inceputul primaverii. Depinde doar de ei cum le cultiva pentru a se bucura si pe viitor.

I. I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Sagetatorii au in plan o afacere. Nativul acestei zodii va fi invidiat de cei din jur, insa ei habar nu au cat de greu a dus-o in ultima vreme.

Varsatorii vor primi o serie de bani dati cu imprumut mai multor prieteni, iar la locul de munca vor fi extrem de apreciati astfel incat nu e exclusa vreo marire salariala sau bonificatie. Pe varsatori ii asteapta o perioada stralucitoare din punct de vedere banesc si tocmai pentru ca vor veni multe bancnote in mana lor, ar fi bine sa fie mai precauti cu cheltuielile..

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Nu cheltui totul dintr-o data. S-ar putea sa ai mai mare nevoie de ei in viitor.

In luna martie va incepe cu adevarat anul pentru pesti. Acestia vor avea numeroase surprize placute din punct de vedere financiar, iar din 12 martie, isi vor putea face orice plan isi doresc. Nimic nu le va mai sta in cale.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI