O schemă de amenajare corespunzătoare se bazează în primul rând pe achiziționarea unui dulap de dormitor cu dimensiunile cele mai potrivite pentru suprafața disponibilă și pe integrarea acestuia în armonie cu restul pieselor de mobilier. Avantajele sale pot fi numeroase, dacă este ales corect, tocmai de aceea, înainte de a face investiția dorită este recomandat să ții cont de câteva aspecte esențiale. Iată care sunt acestea!

Rezervă modelului vizat cel mult o treime din suprafața camerei!

Mărimea unui dulap dormitor nu trebuie să depășească o treime din suprafața încăperii în care este amplasat. Respectă această regulă și te vei bucura încă de la început de un succes major în procesul decorării. La capitolul dimensiuni, ai o gamă foarte ofertantă de articole destinate camerelor relativ mici sau standard.

Citește și: 5 sfaturi utile pentru a crea o atmosferă perfectă într-o cafenea

Modelele cu lungimi între 100 și 150 cm sunt cea mai bună alegere în astfel de situații. Se pot integra cu ușurință în orice schemă de amenajare și răspund cu brio tuturor cerințelor de depozitare. Dacă dispui de o suprafață mai generoasă, poți aborda modelele cu lungimi mai mari de 150 cm, cele între 180 și 240 cm fiind ideale în acest caz.

Compartimentări practice și eficiente

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cu uși batante sau glisante, cu 2 până la 6 sertare și 2 până la 5 uși, dressing-urile din colecțiile actuale sprijină orice idee de design. Spațiile interioare sunt deosebit de încăpătoare și permit așezarea ordonată a unei game bogate de articole, de la vestimentații la accesorii.

Un dulap de dormitor special gândit astfel încât să îți poți organiza fără nicio dificultate diferitele tipuri de îmbrăcăminte sau accesorii în fiecare compartiment este cel de 120x200x61 sau 150x200x61. Modelul are un sistem de uși glisante care facilitează utilizarea, nu ocupă spațiu și este împărțit în două zone dotate cu mai multe rafturi spațioase și bară pentru umerașe.

Citește și: Un somn odihnitor începe cu un pat confortabil

Dressing-urile duble sunt perfecte pentru ordonarea unei garderobe bogate. Cele 6 rafturi, 3 sertare si 2 bare separate pentru umerașe vor răspunde tuturor provocărilor și cerințelor. De la accesorii precum bijuteriile, pălăriile și ochelarii de soare până la costume, paltoane și încălțăminte, fiecare articol își poate găsi locul potrivit în interiorul unui astfel de mobilier.

dulap

Dulap dormitor

Un model de 240x216x58 cm cu 3 uși culisante îndeplinește, cu siguranță, orice dorință în materie de aranjare a vestimentațiilor. Împărțit în 3 zone spațioase, din care două cu câte 5 rafturi și una cu bara de umerașe și raft superior, acest dulap de dormitor este excelent pentru a așeza o plajă largă de articole.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Pentru a face cea mai bună alegere, înainte de a porni în căutarea mobilierului pentru camera ta, inventariază rapid hainele și accesoriile personale ce trebuie sistematizate. Stabilește cu aproximație care este raportul dintre vestimentațiile ce necesită împăturire și cele ce trebuie așezate pe umerașe, după care îndreaptă-ți atenția spre un model corespunzător garderobei tale. 

Optează pentru variantele cu mai multe rafturi, dacă dispui de numeroase articole ce pot fi împăturite sau pentru cele cu mai multe spații pentru umerașe, dacă predomină ținutele ce trebuie păstrate ireproșabil.

Citește și: Ce avantaje oferă lampa UV bactericidă și cât de sigură este?

Un dulap dormitor corect ales te va ajuta să salvezi spațiu important din cameră și să organizezi impecabil hainele, încălțămintea și accesoriile. Așadar, investește inteligent într-un model care să îți înlesnească organizarea lucrurilor personale!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si