Close sidebar
Close sidebar

Iata cum prepari cea mai buna salata de boeuf. Putini stiu de acest ingredient care da salatei o savoare speciala

Salata de boeuf este nelipsita de pe mesele romanilor in zilele de sarbatoare, un preparat simplu, extrem de gustos, cu care nu ai cum sa dai gres. Exista un ingredient secret de care probabil ca multi nu stiu, dar care dau salatei o savoare speciala.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Iata cum prepari cea mai buna salata de boeuf. Potrivit realitatea.net, ai nevoie de un kilogram de cartofi, 500 de g de morcovi si 400 de grame de castraveti si gogosari murati. Muraturile trebuie lasate la scurs inainte de a le pune in salata. Alaturi de acestea, se poate adauga si mazare.

Legumele se fierb cu 450 de grame de carne de vita. Desi multe gospodine folosesc la salata de boeuf pui, trebuie sa stiti ca vita va da o savoare speciala. Dupa ce s-au fiert, le taiati cubulete, apoi le amestecati. Un alt ingredient care ii va da gust salatei este maioneza facuta in casa.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI