Close sidebar
Close sidebar

Iata primele imagini cu Claudia Pavel, la aeroport! Indragita artista s-a intors acasa, dupa ce a fost eliminata din competitia “Exatlon” – Uite cine a asteptat-o cu emotii

Claudia Pavel este a doua eliminata din echipa Faimosilor, dupa Anda Adam care a parasit competitia in urma unei accidentari grave la genunchi.

I. I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Indragita artista s-a intors, in noaptea de joi, in Romania, la aeroport fiind asteptata de sora sa, Paula, si de managerul si prietenul de familie, Bogdan Iacob. Cei doi au fost numai un zambet cand au zarit-o pe Cream si au imbratisat-o cu mult drag. La revederea celor dragi, Claudia le-a sarit in brate, vesela, atragand privirile celor aflati in aeroport. 

Propunerea ei pentru scoaterea din concurs a creat tensiuni in sanul echipei si s-a creat un adevarat scandal pe aceasta tema. Faimosii s-au impartit in mai multe tabere si lucrurile nu arata deloc "roz".

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Imediat dupa terminarea emisiunii de marti, atunci cand Cosmin Cernat a facut anuntul conform caruia Claudia Pavel este cea eliminata, sora ei, invitata la WOWbiz, a vorbit despre experienta Exatlon traita din fata micului ecran, dar si ce credea Claudia chiar inainte sa plece in aceasta aventura.

"Claudia se astepta sa ramana fix 2 saptamani acolo. Nu se astepta sa castige ea premiul. Nu cred ca a fost luata prin surprindere cand a aflat ca este eliminata. Ce s-a intamplat acolo, intre ei, este de liceu. E o cearta intre clasa A si clasa B.

Acum, ce sa faca si ei, se plictisesc. La fiecare joc pe care l-am urmarit, mereu se ajunge la o situatie de conflict. Eu cred ca ei i-a fost foarte greu si si-a depasit foarme multe limite deja. Nu a facut sport de performanta, dar s-a dus acolo si a facut fata", a declarat Paula Pavel.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI