Cumpara-i un cadou inspirat din interesele sale

Presupunand ca este cel mai bun prieten al tau, fratele, tatal sau iubitul, probabil ca ii cunosti destul de bine hobby-urile si pasiunile. Cu un cadou care reflecta aceste interese sau, mai bine spus, care il ajuta sa le puna in practica, esti aproape intotdeauna cu un loz castigator in mana. Aceste cadouri pentru barbati sunt de obicei binevenite: ii vei oferi ceva ce ii place si il va folosi, si, in acelasi timp, vei arata ca te-ai gandit la asta.

Citeste si: Un vulcan adormit de 6.000 de ani a erupt pe neașteptate (VIDEO)

Daca nu esti sigur/a cu privire la preferintele sale, trebuie doar sa incerci sa patrunzi putin in universul lui. Uita-te la obiectele si afisele atarnate pe pereti. De exemplu, daca vezi o gramada de jocuri, este un gamer pasionat, asa ca un joc nou sau un gadget asociat ar fi ideal. In aceeasi linie, daca vezi un afis cu un artist anume postat pe perete, este probabil un fan al acestuia, asa ca un concert live pe DVD sau un gadget legat de artistul respectiv va fi perfect. Pe internet, de asemenea, vei gasi o multime de tipuri de cadouri barbati legate de hobby-uri de unde, cu siguranta, vei putea sa alegi ceva potrivit.

Alege un cadou original sau amuzant

Daca esti ingrijorat/a de faptul ca nu poti alege un cadou pe placul sau, opteaza pentru unul amuzant sau cat se poate de original. Te poti inspira dintr-o gluma pe care doar voi doi o intelegeti sau, pur si simplu, poti alege pentru un obiect pe care toata lumea il considera amuzant. Aceasta optiune este putin mai impersonala, dar nu vei risca sa faci o impresie proasta. In orice caz, mizeaza pe bunul simt.

Iata cateva idei de luat in considerare:

-DVD-ul unui spectacol de stand-up.

-Gadgeturi, tricouri cu un slogan ironic, bibelouri ciudate, jocuri de societate si asa mai departe, asa cum poti gasi pe OnioGift.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

-Cadouri jucause, lucruri bizare, obiecte ilogice si asa mai departe.

-Un obiect care ii aminteste de numele sau.

Citeste si: Cele mai bune cămine private din București pentru studenți

Cumpara-i un cadou functional

O modalitate sigura de a-l face fericit si de a te feri de situatii jenante? Ofera-i un obiect absolut practic. Trebuie sa alegi cadouri barbati utile, dar nu trebuie neaparat sa fie cadouri intime. De exemplu, daca acest prieten al tau este un fanatic al salii de gimnastica, s-ar putea sa vrei sa cumperi o pereche de manusi de sala sau greutati pentru exercitii fizice acasa. Ori, daca este un pasionat al bauturilor bune, ii poti alege un decantor de bauturi fine de la OnioGift. Aceste daruri ii arata ca acorzi atentie pasiunilor si intereselor sale, dar nici nu sunt acele cadouri ce dau nastere la neintelegeri, evitand astfel sa il jignesti sau sa lasi de inteles ca la mijloc este un interes sentimental.

Cu toate acestea, aceste cadouri pentru barbati pot avea un dezavantaj: de fapt, uneori sunt reci. Alegerea unui instrument simplu si functional pentru un prieten pe care il cunosti de o viata, il poate rani daca este sensibil la acest tip de lucruri. Retine aceasta posibilitate.

De asemenea, trebuie sa iti amintesti ca anumite cadouri pentru domni functionale, fara sa fie cu intentie, pot trimite mesaje nepotrivite. De exemplu, o carte cu retete de dieta este cu siguranta utila, dar destinatarul poate crede ca, intre randuri, doresti sa-l pui la slabit.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Citeste si: Fostul premier al Turciei, Mesut Yilmaz, a murit la vârsta de 73 de ani

Ofera-i ceva ce poate impartasi cu prietenii sai

Pentru a-ti arata afectiunea, fara a trimite semnale gresite, poti face cadoul sa implice nu numai destinatarul, ci si cercul sau de prieteni. Si stim cu totii cat de importanta este gasca de prieteni pentru un barbat. De exemplu, daca pritenul tau iubeste sa faca gratare cu amicii, ofera-i un set de gratar pentru milionari. Va fi entuziasmat si il va folosi de fiecare data.

Cumpara un cadou „masculin”

Alegerea unui obiect care face apel la masculinitatea sa sau la imaginea unui domn este de obicei destul de sigura. Ceasuri, accesorii auto, seturi sau accesorii de barbierit si asa mai departe sunt cadouri pentru barbati grozave, ideale atat pentru adolescent, cat si pentru adult. Evita lucruri cu o destinatie ambigua sau in culori ce nu sunt deloc masculine. S-ar putea sa se simta ofensat.

Citeste si: 10 tips and tricks pentru a îți îngriji tenul și pielea corespunzător!

Aceste cinci criterii te vor ajuta, cu siguranta, sa alegi un cadou potrivit pentru un barbat, indiferent de relatia ta cu el. Cadoul nu trebuie sa fie scump pentru a face o impresie buna. Cadoul trebuie ales, in primul rand, cu drag si trebuie sa spuna o poveste despre ceea ce va leaga!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si