Vine primăvară, o dată cu ea și natura revine la viață. Află cum îți poți redecora curtea casei pentru a fi cât mai atractivă. Începutul primăverii dă startul reamenajării curților. Iată top 5 idei constructive pentru a-ți amenaja aleea din curtea casei tale.

Curtea casei tale trebuie să-ți ofere relaxare și eficiență pentru funcționalitate.

În primul rând trebuie să plantați plante noi. Aceste plante trebuie să fie potrivite pentru clima din regiunea noastră, cu înflorire timpurie sau medie, și bogate în nuanțe de albastru, mov și toată paleta intermediară.

idei pentru grădina ta 2021
Flori nelipsite din grădină.[Sursa foto: PixaBay]

Nu uitați să puneți ghivece din aceleași plante pe toata suprafața pavajului din cadrul aleei. Va da un aer primitiv și curat atunci când pășiți în curte.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Jardinierele permanente sunt un trend în continuare în amenajarea curții. Arhitecții peisagiști îndrumă oamenii să folosească aceste obiecte decorative, în pragul primăverii.

Citeste si: Ghidul tău pentru îngrijirea florilor de toamnă. Află totul aici!

Ultimele două idei inedite pentru o alee de invidiat

Nu uitați să achiziționați o cișmea contemporană pe care sa o amplasați la marginea aleei.

O poți pune chiar lângă terasă, lângă bucătăria de vară sau lângă spațiul focarului permanent și va fi observată de către toți invitații.

Citeste si: Amenajarea unei grădini în pantă- Ce soluții ai?

În această primăvară se poartă canapelele de bambus, alături de accesorii personale pentru un plus de imaginație și identitate.

Adaugă accesori din lut, pe marginea aleei.

Chiar și alte materiale similiare care pot fi agățate. Așa delimitezi optic cu mai multă precizie spațiul natural de spațiul interior.

idei pentru grădina ta 2021
Aleea din curtea ta.[Sursa foto: PixaBay]

Un ultim sfat: nu uita să așezi modele noi de ghivece, chiar pe zidurile laterale din curtea casei tale. În serile de primăvară îți vor aduce un plus. Florile sădite în aceste ghivece parțial suspendate vor crea cu siguranță mai multă identitate și mai mult mister.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si