Andra Ionescu, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Cereale cu fructe de pădure, un preparat rapid și ușor pentru micul dejun

„Într-adevăr, micul dejun dulce poate fi și sănătos dacă conține fructe și cereale. Bineînțeles, acestea trebuie mixate într-un anumit fel ca gustul să fie desăvârșit, iar alături de noi este Roxana Vrabie care ne va da puține detalii.

Deja ne-a pregătit o masă plină. Ce ne-ai pregătit?”

Roxana, reprezentant restaurant: „O să începem cu preparatul care este în fața ta. Avem o variantă foarte simplă și foarte rapidă pentru micul dejun. Este combinația despre care ai vorbit tu: cereale și fructe de pădure. Am ales fructe de pădure pentru că au un conținut de zahăr mai mic și asta ne ajută la micul dejun. Am combinat cu iaurt grecesc și o granula făcută de noi, fără zahăr, este îndulcită cu banană deasupra. Avem un toast pe pâine integrală cu unt de arahide, dulceață, fresh din zmeură și semințe de chia. Banana bread cu cremă de mascarpone, deasupra fructe de pădure, același mix pe care l-am văzut și la granula, și puțină miere.”

Andra Ionescu, reporter Kanal D:  „Știm că dimineața timpul fuge extrem de repede, spune-mi cât de rapid se fac aceste aceste rețete?”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Roxana, reprezentant restaurant: „Mai tot ce am prezentat se poate monta în 2 minute. Sunt anumite preparate care pot fi făcute dinainte.

Să zicem că avem mai mult timp în weekend și ne pregătim granola și o să avem toată săptămâna, sau ne pregătim această dulceață și o să avem toată săptămâna, iar la micul dejun doar le montăm. Asta o să ne ajute să fim gata cu micul dejun în maxim 2 minute.”

Andra Ionescu, reporter Kanal D:  „Ce fructe ar trebui să consumăm dimineața?”

Roxana, reprezentant restaurant: „Eu aș recomanda fructele de pădure, pentru că au un conținut mai redus de zahăr și ne ajută să avem mai multă energie pe timp de zi.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si