Close sidebar
Close sidebar

Idilă interzisă la Exatlon! Războinicul Iulian, sărut fierbinte cu o concurentă din echipa Mexicului! Momente superbe, diseară, la Exatlon!

Războinicul Iulian de la Exatlon reuşeste să intre în istoria concursului încă din sezonul al doilea.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Tânărul a pus ochii pe o concurentă din echipa Mexicului, iar ce o să vedeţi în episodul din această seară vă lasă cu gura cascată.

Imaginile au apărut imediat în presa din Mexic, iar dumneavoastră aveţi ocazia să le vedeţi într-unul dintre cele mai hot episoade Exatlon. Iulian a mers hotărât la ea şi a sărutat-o pătimaş pe gură.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Singurul flirt evident pe care ni-l amintim şi al cărui protagonist a fost războinicul Iulian a fost cel cu o concurentă din Mexic, Ana Laura, şi a început încă din prima săptămână de Exatlon, atunci când România a înfruntat Mexicul, iar la final românul a invitat-o la dans.

Au urmat câteva flirturi seriose cu ocazia celorlalte întâlniri şi mai ales în seara în care cele două reprezentative au mers împreună la restaurant, iar Ana nu l-a scăpat nici un moment din ochi pe Iulian. Vom afla deznodământul în această seară, la Kanal D.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI