Ies la iveală noi detalii din dosarul "răpirii" controversate a celor trei copii ai omului de afaceri din Hunedoara, cel care a fost în trecut și patron al clubului de fotbal UTA arad.

Citește și: VIDEO Adevărul despre dispariția copiilor lui Adrian Marțian! Polițiștii desfac ițele răpirii, iar fiul cel mare al afaceristului își condamnă tatăl: A cauzat foarte multă suferință

Chiar dacă procurorii l-au acuzat că a contribuit la trecerea ilegală în Serbia a celor trei copii, judecătorii nu au considerat probele convingătoare.

În perioada de dinaintea dispariției copiilor, Adrian Marțian se mutase într-o rulotă în apropierea casei în care aceștia locuiau împreună cu mama lor.

Milionarul Marțian, spionat cu drona de mama copiilor săi

"Cazul Marțian faza pe “spionare cu drona”, spune avocatul Adrian Cuculis. Un Ordin de protectie emis la finalul lunii septembrie împotriva mamei copiilor arată că aceasta îl spiona pe Marțian cu o dronă caree avea atașată si cameră video.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: O tânără a dispărut misterios după o petrecere din Spania. Poliția crede că a fost zdrobită și incinerată din greșeală- antena3.ro

Citeste si: Rolul decisiv pe care l-ar fi avut un frizer în asasinarea lui Ioan Crișan. Detalii noi din atentatul cu bombă din Arad- wowbiz.ro

"Totul se întâmpla în timp ce acesta își desfășura viața în “domiciliul din rulota amplasata în fața casei”. Practic, Marțian a primit ordin de interdicție/ protecție fiindcă aceasta ar fi violat viața privată din rulotă", constată avocatul Cuculis.

Eliberat din arest, Adrian Marțian le-a spus jurnaliștilor că a plătit o sumă uriașă pentru a-și recupera copiii de la răpitori. Surse din anturajul lui Marţian spun că ar fi achitat 400 de mii de euro drept răscumpărare pentru minori.

 

„Nu-s liber! Am multe datorii de făcut. Datorii faţă de copiii mei. Pentru copiii mei plătesc oricât. Adevărat este că s-a plătit. Domnul judecător a considerat că pot să fiu un om liber, este decizia dânsului. Eu cred că este profesionist. Poate și eu am făcut de multe ori niște declarații care au iritat. O să lupt, bineînțeles. Pentru copii mei am venit acasă”, a spus afaceristul după ce a scăpat de arest.

Cercetările continuă însă, pentru că anchetatorii trebuie să stabilească cu exactitate cine a răpit copiii și cum au fost scoși aceștia din țară.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si