Mugurel Amaritei a fost diagnosticat cu insuficienta pulmonara din 2011, starea lui degradandu-se progresiv. Potrivit documentelor medicale ieseanul sufera de mai multe afectiuni: emfizem pulmonar bilateral de tip centroacinar si panlobar, insuficienta respiratorie cronica acutizata, hemoptizii repetitive, disfunctie ventilatorie mixta foarte severa, lobectomie inferioara dreapta, insuficienta mitrala minora si hipertensiune pulmonara secundara severa.
Plamanii ieseanului functioneaza in proportie de 17%, singura lui sansa de supravietuire fiind un transplant.
Nimanui nu-i pasa de mine, nimanui nu-i pasa de cei ajunsi in situatia mea. Am facut tot ce mi s-a cerut, dar degeaba. Am depus dosarul la DSP, am facut toate analizele si investigatiile de care am avut nevoie, am stat internat la Spitalul Elias pentru o serie de examene, am stat internat chiar la spitalul acreditat pentru transplant, unde mi s-au facut niste investigatii inalte, strict in vederea transplantului. Acum am aflat ca sectia de la Spitalul «Sfnta Maria» a fost inchisa. Nu stiu ce o sa se intample de aici incolo“, a declarat ieseanul pentru ziarul Adevarul.

Mugurel Amaritei a fost diagnosticat cu insuficienta pulmonara din 2011, starea lui degradandu-se progresiv. Potrivit documentelor medicale ieseanul sufera de mai multe afectiuni: emfizem pulmonar bilateral de tip centroacinar si panlobar, insuficienta respiratorie cronica acutizata, hemoptizii repetitive, disfunctie ventilatorie mixta foarte severa, lobectomie inferioara dreapta, insuficienta mitrala minora si hipertensiune pulmonara secundara severa, scrie ziarul Adevarul.

Plamanii ieseanului functioneaza in proportie de 17%, singura lui sansa de supravietuire fiind un transplant.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Nimanui nu-i pasa de mine, nimanui nu-i pasa de cei ajunsi in situatia mea.

Am facut tot ce mi s-a cerut, dar degeaba. Am depus dosarul la DSP, am facut toate analizele si investigatiile de care am avut nevoie, am stat internat la Spitalul Elias pentru o serie de examene, am stat internat chiar la spitalul acreditat pentru transplant, unde mi s-au facut niste investigatii inalte, strict in vederea transplantului. Acum am aflat ca sectia de la Spitalul «Sfnta Maria» a fost inchisa. Nu stiu ce o sa se intample de aici incolo“, a declarat ieseanul pentru ziarul Adevarul. 

Sursa foto: Adevarul.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si