Povestea a început în vara anului 2019. Atunci, tânărul a găsit cardul și codul PIN al uneia dintre cele mai cunoscute și bogate doctorițe din orașul în care locuiește. Timp de doi ani bărbatul a trăit „regește”.

Ieșeanul, în vârstă de 36 de ani, a ajuns în casa medicului, de 84 de ani, pe data de pe data de 14 august 2019. Acolo a găsit un card bancar, dar și coala de hârtie pe care era notat codul PIN.

Tânărul nu a stat pe gânduri și a început imediat să cheltuie banii, fără acordul cuiva.

Citeste si: VIDEO- Un șofer care fuge de închisoare, urmăriri ca-n filme în Timiș

Presa locală a anunțat că la avea vreme tânărul avea datorii de aproximativ 3.000 de lei la o firmă de recuperări, după ce ar fi țepuit o companie de telefonie mobilă celebră. Bărbatul nu i-a furat femeii doar banii pe care îi avea ca datorie, el a continuat să tragă bani de pe card timp de doi ani.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Vlăduța Lupău și Adi Rus au devenit părinți pentru a doua oară! Prima imagine cu bebelușul. Cei doi au ales un nume biblic, cu totul special- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO- A fost arestată adolescenta care a jefuit și ucis o bătrână

„La datele de 14 august 2019 și 16 ianuarie 2021, în timpul unor vizite la domiciliul persoanei vătămate,..., în vârstă de 84 de ani, din municipiul Iași, a sustras un card aparținând acesteia, aferent unui cont deschis la..., dar și codul PIN scris pe o foaie, din poșeta persoanei vătămate.

În perioada 14 august 2019 – 21 ianuarie 2021, folosind în mod repetat cardul bancar sustras, inculpatul a efectuat fără drept 126 de tranzacții din contul personal al persoanei vătămate și 46 de operațiuni de interogare sold, de la bancomate aflate în municipiul Iași, cauzând astfel un prejudiciu în valoare totală de 235.330 de lei", a transmis Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași, pentru BZI.ro.

Citeste si: VIDEO- Apartament de lux jefuit până și de centrala termică

Câți bani a furat ieșeanul, timp de doi ani

Timp de doi ani, bărbatul a dus o viață fără griji. El a furat în această perioadă în jur de 235.330 de lei. În perioada 14 august 2019 – 21 ianuarie 2021, bărbatul a făcut 126 de tranzacții din contul doctoriței, dar și 46 de interogări de sold, fără acordul femeii.

Citeste si: Detalii socante din culisele cumplitei crime din Onesti! Fapte ilegale savarsite de sotia ucigasului in trecut au dus la aceasta tragedie!

ieșeanul care a furat timp de doi ani după card
Ieșeanul care a furat banii doctoriței.[Sursa foto: bzi.com]

Citeste si: Cât de mult îl iubește Corina Caciuc pe Laurențiu Reghecampf: “Nu cred că există un bărbat care să nu fie gelos.”- kfetele.ro

Citeste si: Nikita, marea absentă de la Neversea. Motivul pentru care n-a mai ajuns să cânte cu Maluma- radioimpuls.ro

Acum, bărbatul a fost trimis în judecată pentru următoarele infracțiuni: furt, acces ilegal la un sistem informatic și efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos.

Citeste si: Un tânăr din Iași a crezut că a dat lovitura vieții! A găsit un card de credit al unei doctorițe bogate și l-a folosit timp de 2 ani. Bărbatul a fost prins și așteaptă să-și primească pedeapsa


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si