Close sidebar
Close sidebar

Îi recunoști de la o poștă! Cu ce și-au burdușit bagajele românii care pleacă în străinătate cu avionul înainte de sărbători?

Asa arata bagajele de cala ale romanilor care pleaca cu avionul in aceste zile in strainatate. Burdusite cu preparate traditionale, multe din carne de porc. Ionel e stabilit de 10 ani in Franta si la orice sarbatoare duce acolo gustul de acasa.

G.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Femeia se duce la copii si la nepoti in Norvegia. Nu s-a putut stapani nici ea sa nu indese in bagaje cateva afumaturi traditionale din carne de porc. Numai ca s-ar putea trezi cu probleme in aeroport, la destinatie.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Fara sa tina cont de restrictii, toti romanii plecati in strainatate au dat comenzi acasa de sarbatori.

Pe doamna Victorita din judetul Neamt o gasim impachetand bunatatile care vor ajunge in Italia, acolo unde stau fiica ei, ginerele si nepotii.

Nu e de mirare ca firmele de curierat fac fata cu greu comenzilor in aceasta perioada.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI