Close sidebar
Close sidebar

Ikea retrage stalpii pentru sistemul de depozitare Elvarli din motive de precautie. Magazinul din Baneasa a vandut 25 de astfel de produse

Retailerul suedez de mobilă si decoratiuni interioare Ikea, care are un magazin in zona comercială Băneasa din Bucuresti, a anuntat joi că retrage din motive de precautie stalpii pentru sistemul de depozitare Elvarli, in conditiile in care a vandut 25 de astfel de produse in Romania.

,


DISTRIBUIE
acest articol

IKEA le recomandă clientilor care au cumpărat stalpul pentru sistemul de depozitare deschisă Elvarli să il dezasambleze si să il aducă la magazinul din Băneasa, unde vor primi inapoi suma integrală plătită pentru produs. Proudusul rechemat a fost vandut la un pret de 140 lei.

”Motivul rechemării produsului este o insertie incorectă a piulitei care face dificilă sau imposibilă crearea unei tensiuni suficiente pentru a fixa stalpul intre podea si tavan. Riscul este ca sistemul de rafturi să se desprindă si să cadă”, informează retailerul, potrivit News.ro.

Pană in prezent, Ikea nu a primit nicio plangere din partea clientilor sau sesizări legate de accidentări si estimează că riscul producerii unor astfel de incidente este minim.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

"Chiar dacă riscul este considerat scăzut, impactul unui astfel de incident ar putea fi sever si, de aceea, Ikea ia măsurile de sigurantă necesar e si recheamă stalpii Elvarli. Suma plătită pentru produs va fi returnată integral", a precizat grupul.

In afară de Romania, acelasi produs este rechemat si in Italia, Olanda, Franta, Norvegia, Austria, Belgia, Spania, Portugalia, Danemarca, Elvetia, Cehia, Suedia, Lituania, Slovacia si Finlanda.

Grupul suedez a deschis in 2007 primul si singurul magazin din Romania, situat in nordul Bucurestiului.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI