Diana Pivniceru a fost una dintre cele mai bune concurente de la Exatlon 3. Din păcate însă, o accidentare i-a oprit evoluţia frumoasă în competiţie, "faimoasa" despărţindu-se în lacrimi de colegii ei.

Sportiva ţine însă în continuare legătura cu fanii ei care o încurajează şi îi spun că, deşi a stat puţin în Republica Dominicană, a demonstrat că are calităţi de învingătoare şi spirit de echipă.

Costin Gheorghe de la Exatlon, lăudat de o fosta colegă! "E un bărbat educat"

Într-un live pe care l-a făcut, de curând, pe o reţea de socializare, protagonista noastră a vorbit foarte frumos despre Costin Gheorghe, fostul ei coleg de echipă. Chiar dacă băiatul a fost privit de câteva ori ca un "bad boy" (n.r băiat rău) al competiţiei fenomen, Diana Pivniceru susţine că fotbalistul nu este doar un concurent puternic, cu mari şanse la trofeu, ci şi un prieten de nădejde şi un băiat foarte bine educat.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

 

" Costin este foarte tare! E un bărbat educat, stilat în vorbă şi în atitudine, şi foarte inteligent. E un prieten bun şi îmi place foarte mult de el", a spus Diana Pivniceru.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si