Gestul sau nu ar fi atras atentia, daca salvatorul nu ar fi purtat in acel moment un tricou si o sapca cu simbolul lui Superman, celebrul personaj de film care intervenea pentru oameni aflati in situatii limita.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Fotografiile care il infatisau pe sibian, in timp ce cara victima accidentata pe brate, au ajuns in presa, barbatul dezvaluindu-ne astfel povestea sa de viata si faptul ca, in ciuda imaginii sale de dur, tatuat din cap pana in picioare, este un tata care creste singur o fetita, dupa ce mama i-a parasit. Marturisirea sa a sensibilizat peste masura opinia publica si, in scurt timp, „Superman de la Sibiu” si fetita sa dragalasa, Alessia, au fost coplesiti de un val de simpatie generala.

La un an de atunci, viata celor doi nu s-a schimbat foarte mult. Tatal si fiica sunt nedespatiti si petrec tot timpul impreuna, micuta insotindu-si parintele chiar si in sala de sport, unde acesta se antreneaza zilnic. „Alessia s-a inaltat mult, a crescut.
Este foarte cuminte, nu imi face nicio problema si impreuna formam o echipa. Una puternica! A inceput sa ma ajute si acasa, la treburi, unde fiecare avem sarcinile noastre.
Eu gatesc ce isi doreste, iar ea da cu aspiratorul, il plimba pe Rocky (n.r.: catelusul familiei) si merge la cumparaturi atunci cand avem nevoie de lucruri marunte. La sala ma insoteste pentru ca ii place sportul si tot ce inseamna miscare. Glumesc cu ea si ii spun ca este antrenorul meu personal. Mai face banda din cand in cand, stepper si se joaca cu ganterele cele mai mici. Totul in joaca, e prea micuta pentru a urma un program de antrenament”, a declarat „Superman de la Sibiu” pentru stirilekanald.ro.

 


Abonează-te pe


TAGURI
Life
Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si