Întrebarea dacă îl trădează Adrian Mutu pe Laurenţiu Reghecampf este logică. Reghe a fost concediat de şeicii de la Al Wahda, în week-end-ul trecut, plătindu-i o despăgubire de 2,5 milioane de dolari pentru desfacerea contractului. Şi Mutu este angajat ca antrenor la echipa de tineret a celor de la Al Wahda, fiind adus în Emirate de Reghe şi Anamaria Prodan, care l-au recomandat şeicilor în această vară.

Îl trădează Adrian Mutu pe Laurenţiu Reghecampf. Mutu s-a descurcat bine la echipa de tineret a arabilor de la Al Wahda

Mutu a legat mai multe victorii la echipa secundă, iar în acest moment este văzut, în presa arabă, chiar ca o soluţie de înlocuire a lui Reghecampf. Pe lângă rezulatele bune, contează faptul că Mutu este un nume important în fotbalul mondial, iar acest detaliu s-ar putea să conteze pentru şefii lui Al Wahda, care nu ar mai fi nevoiţi să investească o sumă mare pentru aducerea unui alt antrenor.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Îl trădează Adrian Mutu pe Laurenţiu Reghecampf. Cei doi sunt prieteni de familie

Nu se ştie dacă îl trădează Adrian Mutu pe Laurenţiu Reghecampf. Cei doi au o relaţie foarte apropiată, mai ales că şi-au petrecut împreună timpul liber petrecut în Emiratele Arabe Unite. Mutu, Reghecampf şi partenerele lor, Sandra Bachici şi Anamaria Prodan, îşi petreceau serile în restaurantele şi mall-urile din Abu-Dhabi şi Dubai.

„Cină în familie”, comenta Mutu la mesele luate cu Reghe şi Anamaria. Acum, Adi Mutu şi Sandra vor rămâne singuri, pentru că Reghe şi Anamaria Prodan vor pleca din Emiratela Arabe Unite.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si