Ile a mărturisit că s-a împăcat cu prietenul ei Liviu după întoarcerea acasă. Ea a dezvăluit că Livius a fost și el unul dintre motivele pentru care și-a dorit să părăsească emisiunea de la Kanal D. Deși este mai mic de vârstă, bruneta a dezvăluit că se înțeleg de minune și se bucură că și-au mai oferit o șansă.

Citeste si: Mr. Livian de la „Puterea Dragostei a făcut marele anunț. ”Lobo” va deveni tătic

Ile: "Eram într-o perioadă în care nu știam ce să fac cu viața mea"

Tânăra de 24 de ani a spus adevărul despre motivul pentru care a decis să părăsească casa iubirii, în cadrul emisiunii „Totul pentru Puterea dragostei by Cornelia Ionescu”. Ea a mărturisit că nu mai vrea să se întoarcă înapoi în competiție, dorința de a fi acasă alături de cei dragi fiind mult mai mare.

Citeste si: Pe cine a pus ochii Antonia în casa "Puterea Dragostei". Secretul a ieșit acum la iveală

„Nu mai este cazul să mă întorc. Acolo am descoperit ce imi doresc cu adevărat. Eram intr-o perioada în care nu stiam ce să fac cu viata mea, dacă sunt pe drumul cel bun. Emisiunea m-a invatat să văd că sunt bine in momentul acesta al vietii. Sunt

foarte fericită și împlinită cu tot ce am. Nu puteam să stau dorindu-mi să fiu acasă”, a declarat Ile, în exclusivitate la Wowbiz.ro.

Citeste si: Berna de la Puterea Dragostei și-a șocat urmăritorii de pe Instagram după ce a postat o poză cu ea bătută

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Ile a mai spus că Livius, prietenul ei, e genul "care bate cu pumnul în masă", un bărbat puternic. El e mai mic cu 5 ani decât Ileana, dar acest lucru nu constituie o problemă. "Când simti că e persoana potrivită, simti. El e persoana care mă aduce cu picioarele pe pământ”, a mărturisit Ile.

Citeste si: Iasmina Halas de la Puterea Dragostei a vărsat totul. Ce s-a întâmplat între ea și fostul iubit, Mihai Florea: ”I-am spus să înceteze”

Cine este Ileana de la "Puterea Dragostei"

Ileana de la "Puterea Dragostei", sezonul 4, sau Ile cum îi spunea toată lumea, are o poveste de viață foarte tristă. Ea a fost dusă la un centru de plasament de la vârsta de 7 ani și a reușit să își ajute singură surorile mai mici, luându-le de la centru și ducându-le în Anglia.

Ileana Bocretaș are 24 de ani,  este din Cluj-Napoca, dar locuiește în Anglia și lucrează ca și coafeză. Tatăl ei biologic a decedat când ea avea 15 ani, iar relațiile cu mama ei nu au fost niciodată prea bune.

Citeste si:  Război în casa ”Puterea Dragostei”. Radu o atacă dur pe Geanina

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

În Anglia,  Ileana a locuit alături de surorile ei, pe care le-a luat de la centrul de plasament pentru a le oferi o viață mai bună.

La începutul sezonului 4 de la Puterea Dragostei, Ileana și-a prezentat povestea dramatică, cu ochii în lacrimi:

„Copilăria mea a fost foarte grea. Nu am avut cei mai buni părinți, cea mai bună mamă. Nu am ce să reproșez acelui centru de copii, pentru că am fost educată, am fost mâncată, am devenit persoana care sunt astăzi. Mă gândesc că mama mea nu știe altă viață, mama ei a fost la fel. Eu acum văd totul cu alți ochi. Eu fiind cea mai mare am dus și cele mai mari greutăți. Eu mi-am luat surorile din centru și le-am dus în Anglia. Am dus tot timpul cel mai mare greu și am încercat să le fac pe ele să se simtă mai bine și să nu ducă greutatea. Am vrut să le fac lor o viață mai bună. Surorile mele sunt tot', a povestit Ileana, la intrarea în casa Puterea Dragostei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si