Close sidebar
Close sidebar

Ileana Ciuculete a dezvaluit in ultimul interviu televizat ce o supara cel mai tare: "Parca ti se rupe sufletul"

Ileana Ciuculete a fost mereu o artista cu zambetul pe buze, plina de energie, acesta fiind si unul dintre motivele pentru care moartea ei fulgeratoare a socat intreaga tara.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Regretata artista de muzica populara nu a avut o viata usoara, insa gandirea pozitiva a ajutat-o in orice situatie. A plecat din satul natal de la o varsta frageda si a muncit pe branci pentru a avea o cariera de succes.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

In ultimul interviu televizat, Ileana Ciuculete povestea ca se supara foarte tare atunci cand cineva ii plagiaza piesele.

"Cand aud ca cineva iti ia din melodie... parca iti rupe sufletul. Eu am si ajutat foarte multi interpreti, am dat sfaturi celor care au acceptat.

Eu stiu sa ma retrag si sa stau in banca mea, nu ma intitulez profesoara, pentru ca eu sunt cantareata. Nu degeaba cantam eu de la 13 ani pe la nunti de adormeam pe scaun si desculta prin sala ma duceam cu lautarii sa strangem lumea la nunta si prin Serbia Este loc de mai bine pentru oricine. Orice om care munceste si greseste", a declarat ea, potrivit wowbiz.ro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI